ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Olivia Colman: Μίλησε στη Vogue για τον Λάνθιμο φορώντας κομμάτι από τη συλλογή της Μητσοτάκη

H Olivia Colman πρόσφατα φωτογραφήθηκε για την Vogue Αμερικής και απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο μοναδική είναι. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την εικόνα του σώματός της, τις κρίσεις πανικού που πάθαινε στο κόκκινο χαλί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο.

Η ηθοποιός, μιλώντας για τις μάχες που είχε δώσει για να αποδεχθεί τον εαυτό της, αποκάλυψε: «Κοιτάζω φωτογραφίες μου ως έφηβη και βρίσκω πως ήμουν πανέμορφη. Αλλά δεν ένιωθα έτσι. Όλα αυτά τα μικρά σχόλια σε εκείνα τα πολύτιμα χρόνια μπορούν να έχουν μακροπρόθεσμο αρνητικό αντίκτυπο. Βλέπεις εικόνες ενός τέλειου ανθρώπου και λες «Ποτέ δεν θα γίνω έτσι». Μέσα στα χρόνια, τα κιλά αυξήθηκαν και το σώμα μου άλλαξε, έκανα παιδιά. Αν δεν αρέσω σε κάποιον λόγω του μεγέθους των οπισθίων μου, τότε f*** off. Επειδή βασικά είμαι αρκετά ευχάριστο άτομο για να είσαι μαζί του».

Στην συνέχεια, η ηθοποιός που πρόκειται να υποδυθεί την βασίλισσα Ελισάβετ στον νέο κύκλο του “The Crown”, με βασιλικό αέρα απάντησε στις «73 Ερωτήσεις» του περιοδικού, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και μπλούζα Zeus+Δione –ναι, πρόκειται για κομμάτι της συλλογή της Μαρέβας Μητσοτάκη - και μιλά για ευρεία θεμάτων, όπως οι σχέσεις! Το καλύτερο part της συνέντευξης όμως, είναι μάλλον η αναφορά της στον Λάνθιμο... και η διόρθωση της προφοράς του ονόματός του.

Δείτε σχετικό βίντεο πιο πάνω.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση