ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ''Shazam''!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ο Shazam είναι μια φιγούρα της DC, που κάποτε ξεπέρασε ακόμα και τον Superman σε δημοτικότητα και πλέον ανήκει στον κινηματογραφικό κόσμο της, με την ταινία να έχει κυκλοφορήσει 5 Απριλίου. 

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως το στόρι του συγκεκριμένου ήρωα έχει να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από το 1940. Ναι, ένας ήρωας που δημιουργήθηκε πάνω - κάτω τον ίδιο καιρό με τον Superman και τον Batman έχει να εμφανιστεί εδώ και 75 χρόνια στη μεγάλη οθόνη και 30 στη μικρή. 

Επίσης, ισως να μη γνωρίζεις πως στις πρώτες έντυπες εμφανίσεις του, ο Shazam λεγόταν Captain Marvel, μέχρι που συγκρούστηκε με την Marvel για τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος (μιας και η Marvel έχει τη δική της Captain Marvel που πρόσφατα έγινε ταινία με την Brie Larson πρωταγωνίστρια). Η πρώτη εμφάνισή του σαν Captain Marvel έγινε το 1939 σαν μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας να γίνει ξανά ένας ήρωας σαν τον Superman. Αυτό που έκανε τον Captain πιο αρεστό από τους άλλους είναι η απλότητα του. Ένα αγόρι γύρω στα 15, λέει μια μαγική λέξη που τον μεταμορφώνει σε έναν παντοδύναμο θνητό. 

Ως ''Shazam'' συστήθηκε πρώτη φορά το 1972 και το όνομα του είναι τα αρχικά των έξι μυθικών αντρών, του Σολομώντα (Solomon), του Ηρακλή (Hercules), του Άτλαντα (Atlas), του Δία (Zeus), του Αχιλλέα (Achilles) και του Ερμή (Mercury). 

Δείτε το τρέιλερ. 

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Zachary Levi, Mark Strong, Djimon Hounsou, Asher Angel και Jack Dylan Grazer, κυκλοφόρησε 5 Απριλίου και έχει μέχρι στιγμής ξεπεράσει τα $150 εκατομμύρια στο box office. 

Αυτα. 

Shazam. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
shazam  |  DC  |  zachari levi  |  ταινία  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση