ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Το παλάτι προσπαθεί μάλλον να επισκιάσει ξανά την Meghan

Το παλάτι απαντά στην αποβολή της Meghan Markle με Kate Middleton

newsroom must

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα η Meghan Markle αποκάλυψε πως τον περασμένο Ιούλιο απέβαλε το δεύτερο μωρό της και κατάφερε όχι απλώς να μάς αφήσει άφωνους με την αποκάλυψη, αλλά να μας κάνει να αισθανθούμε μέρος του πόνου της και να μας συγκινήσει. Λίγες μέρες μετά, η βασιλική οικογένεια φαίνεται να μην ευχαριστήθηκε από την αποκάλυψη... και αυτό εξαιτίας του ότι η Meghan βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο και κέρδισε την συμπάθεια του κόσμου. Τι έκανε; Της «απάντησε» με μια νέα καμπάνια ενίσχυσης του προφίλ της Kate Middleton. 

Αναλυτικότερα, αν και το παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει δημόσια την αποκάλυψη της συζύγου του πρίγκιπα Harry, λαμβάνοντας υπόψη πως η δημοτικότητα των Sussexes ανέβηκε στα ύψη - αφού κατάφεραν να αγγίξουν χιλιάδες ζευγάρια σε όλον τον κόσμο, αποφάσισε να αντιδράσει και να επαναφέρει στην επικαιρότητα την Kate Middleton... η οποία ν φέρεται να ζητάει από την βρετανική κυβέρνηση (κατά παρέκκλιση της πάγιας τακτικής της βασιλικής οικογένειας να μην εμπλέκεται στην πολιτική) την ενίσχυση της εκπαίδευσης των παιδιών προσχολικής ηλικίας, γιατί όπως λέει «η εκπαίδευση δεν πρέπει να ξεκινάει από το σχολείο».

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρίγκιπα William ζητάει την προστασία των παιδιών «στα κρίσιμα πρώτα χρόνια της ζωής τους» και παρόλο που αναγνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα σημαντικό ζήτημα, το timing της ανάρτησης δεν πιστεύουμε πως ήταν το καλύτερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση