ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η Μeghan Markle αποκαλύπτει πως πρόσφατα βίωσε μια αποβολή

Η δούκισσα αποκαλύπτει πώς έχασε το δεύτερο μωράκι της

newsroom must

Την ώρα που οι φήμες θέλουν την Meghan Markle να περιμένει το δεύτερό της μωράκι με τον πρίγκιπα Harry, η δούκισσα γνωστοποίησε πως πρόσφατα απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε και κατάφερε να σοκάρει τους πάντες με το δυστυχές γεγονός.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Harry αποκάλυψε σε κείμενο που έγραψε για τους New York Times πως απέβαλε τον Ιούλιο. 

Στο κείμενο που δημοσίευσε, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η απώλεια ενός παιδιού φέρνει μαζί της μία αφόρητη θλίψη, την οποία βιώνουν πολλοί, αλλά λίγοι μιλούν γι΄αυτή». Παράλληλα, στο άρθρο αποκαλύπτει πως η αποβολή ήρθε ενόσω είχε στα χέρια της τον μικρό Archie.

 «Ένιωσα μια αιχμηρή κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα μαζί του στην αγκαλιά μου και προσπαθούσα να τραγουδήσω ένα νανούρισμα για να μας κρατήσει ήρεμους. Η χαρούμενη μελωδία ερχόταν σε αντίθεση με τον πόνο που ένιωθα και το ότι ήξερα πως καθώς κρατούσα το πρώτο μου παιδί, έχανα το δεύτερο. Ώρες αργότερα, βρισκόμουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου και κρατούσα το χέρι του συζύγου μου. Ένιωσα την παλάμη του και φίλησα τις αρθρώσεις του, βρεγμένες και από τα δάκρυα και των δυο μας. Κοιτάζοντας τους κρύους λευκούς τοίχους, δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα θεραπευόμασταν».

Η Meghan συνεχίζει να περιγράφει πώς προσπάθησε να κρατήσει ένα «γενναίο πρόσωπο» στο κοινό και παράλληλα, διευκρίνησε πως είναι απογοητευτικό να μαθαίνεις πόσες γυναίκες πάσχουν από αποβολές και να ξέρεις πως η συζήτηση παραμένει «γεμάτη ταμπού».

Στο ίδιο άρθρο, η Meghan Markle μίλησε για τις δοκιμές του 2020 και έδωσε έμφαση στην «απώλεια και τον πόνο» που μαστίζουν πολλούς ανθρώπους που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους από τον Covid-19. Παράλληλα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο κύμα των διαμαρτυριών του Black Lives Matter που προκλήθηκε από το θάνατο του George Floyd και Breonna Taylor.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση