ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Οι νέες λεπτομέρειες που διέρρευσαν για τους Sussex

Τι ακριβώς κάνει το royal ζευγάρι στη νέα του ζωή στον Καναδά

Δέσποινα Άσπρου

Από την μέρα που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακόμισαν στον Καναδά -έπειτα από την παραίτηση τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα- μονοπωλούν το ενδιαφέρον των media και οι παπαράτσι καραδοκούν για μια και μόνο τους φωτογραφία. Και ενώ τις τελευταίες μέρες δεν είδαμε κάποια νέα φωτογραφία του ζευγαριού νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την ζωή τους και μας ξαφνιάζουν.

Σύμφωνα με άτομο από το στενό φιλικό τους περιβάλλον, τόσο η Meghan όσο και ο Harry προτειμούν να περνούν τον περισσότερό τους χρόνο εντός σπιτιού και ως νέοι γονείς ασχολούνται με το παιδάκι τους και φυσικά τα κατοικίδιά τους!

Πιο συγκεκριμένα, φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε πως «Η απόφαση να φύγουν τους ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό και έχουν επιτέλους ησυχάσει για όσα έκανε. Ένα βάρος έφυγε από τους ώμους τους πια. Αλλά η νέα τους ζωή δεν τους χαρίστηκε χωρίς να απαραίτητο αντάλλαγμα. Μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων του Harry με την 93χρονη γιαγιά του και βασίλισσα, Ελισάβετ, το ζευγάρι έχασε την δυνατότητα να χρησιμοποιεί τους τίτλους του και να εκπροσωπεί την Κοινοπολιτεία αλλά τον στρατό. Ο στρατός ήταν κομμάτι της ζωής του Harry για δέκα χρόνια και είναι λυπηρό»,

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση