ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Οι γνωστοί Κύπριοι που «ψήφισαν» Coldplay

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media από τη μεγαλειώδη συναυλία ΟΑΚΑ.

Μαρία Καραμάνου

Η αυλαία της καλοκαιρινής περιοδείας του δημοφιλούς συγκροτήματος Coldplay άνοιξε το Σάββατο 8 Ιουνίου από την Αθήνα, φέρνοντας μαζί τους έναν μουσικό πυρετό που θα μείνει αξέχαστος στους χιλιάδες θαυμαστές τους. Η εμφάνιση του συγκροτήματος στην ελληνική πρωτεύουσα σηματοδοτεί την πρώτη τους επίσκεψη στην Ελλάδα και προγραμματίστηκε για δύο μοναδικές συναυλίες που αναμένονται να συναρπάσουν το κοινό.

Με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί, οι δύο συναυλίες θα συγκεντρώσουν περίπου 120.000 θαυμαστές, μεταξύ των οποίων και εκατοντάδες Κύπριοι που αποφάσισαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Από τα 122.000 εισιτήρια που πουλήθηκαν, τα 40.000 αγοράστηκαν από ξένους fans, οι οποίοι θα διαμείνουν για λίγες μέρες στην πόλη, ενισχύοντας τον τουρισμό και την τοπική οικονομία.

Ανάμεσα στους Κύπριους που αποφάσισαν να «ψηφίσουν» Coldplay και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της συναυλίας είναι η Ελίνα και η Κάτια Θεοδότου, o Γιώργος Θεοδότου, η Ντίνα Πέγκα καθώς και η Έλενα Αναστασιάδου. 

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο ΟΑΚΑ, που έχει μετατραπεί σε έναν εντυπωσιακό χώρο με εντυπωσιακά σκηνικά και μοναδικά εφέ φωτισμού που συνοδεύουν την αξέχαστη μουσική εμπειρία των Coldplay. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, από το «Yellow» και το «Fix You» μέχρι το «Viva La Vida» και το «A Sky Full of Stars», δημιουργώντας μια αξέχαστη ατμόσφαιρα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη τους.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν:

Η Ελίνα Θεοδότου με τον αδερφό της, Γιώργο Θεοδότου

Στιγμιότυπα από την συναυλία:Η Ντίνα Πέγκα αγκαλιά με την κόρη της


Η Έλενα Αναστασιάδου μαζί με τους, Κάτια Τσαγκαρίδη, Άννη Χαραλάμπους και άλλους

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση