ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Οι φωτογραφίες από το δείπνο της Μαρίας Σελίπα προς τιμήν της Μαρέβας Μητσοτάκη

To δείπνο πραγματοποίησε η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου

newsroom must

 Tην Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου πραγματοποίησε δείπνο προς τιμήν της Μαρέβας Μητσοτάκη, η οποία ήταν η επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς. Για τις ανάγκες της όμορφης περίστασης, η σύζυγος του πρωθυπουργού της Ελλάδας ανέπτυξε το θέμα «Η γυναίκα επιχειρηματίας ως οδηγός της ανάπτυξης».

Η εκδήλωση άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό από την Μαρία Σελίπα Νεοφύτου και κατά τον οποίο αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κάθε γυναίκα στο να συνδυάζει πολλαπλούς ρόλους, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η πρόοδος που έχουμε πετύχει είναι πράγματι μεγάλη. Και τεράστιες οι κατακτήσεις που έχουμε καταφέρει σε ένα περιβάλλον τρομερά επιφυλακτικό και ιστορικά ανδροκρατούμενο.» Επιπρόσθετα η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου τόνισε ότι η επιχειρηματικότητα για τις γυναίκες, σίγουρα δεν είναι ο εύκολος δρόμος. Είναι όμως δρόμος υπαρκτός και προσβάσιμος.

Από την πλευρά της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αναφέρθηκε στη σημασία της γυναικείας επιχειρηματικότητας ενώ μίλησε για τη δική της επιχειρηματική εμπειρία, τις προκλήσεις άλλα και τα στοιχεία τα οποία θεωρεί απαραίτητα για να αναπτυχθεί μια επιχείρηση. Μεταξύ άλλων η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη τόνισε ότι η επιχειρηματικότητα αποτελεί μία ατομική και ταυτόχρονα συλλογική προσπάθεια. «Για να την υπηρετήσεις, γίνεσαι ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος, του εαυτού σου και του έργου σου. Την ίδια στιγμή όμως, πρέπει να ανιχνεύεις και τις ανάγκες πολλών άλλων στις οποίες και να απαντάς» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ολοκλήρωσε την ομιλία της με «την έκκληση να αυξηθούν οι κοινότητες των γυναικών που θα διεκδικούν τη θέση τους στην επιχειρηματική και κοινωνική δράση. Είναι δικαίωμα, αλλά και διεκδίκηση».

Το «παρών» τους στην εκδήλωση τους έδωσαν μεταξύ άλλων η Υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου, η Υπουργός Ενέργειας Νατάσα Πειλήδου, η Υφυπουργός Πρόνοιας Αναστασία Ανθούση, οι γυναίκες Επίτροποί, οι Βουλεύτριες του Δημοκρατικού Συναγερμού καθώς και γυναίκες που έχουν καταξιωθεί στον επιχειρηματικό τομέα.


Η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου και η Ζέτα Αιμιλιανίδου

H Ζέτα Αιμιλιανίδου και η Αντιγόνη Αθηαινίτη


Η Στέφη Δράκου, η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου και η Αντιγόνη Αθηαινίτη


Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου


Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη


Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

Η Λεία Έλληνα Τορναρίτη , η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου


Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η Τώνια Μουσκή, η Ρένα Γεωργιάδου και η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου.


Η Βέρα Λυσιώτη, η Χάρις Κηνυγού, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η Τζόρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου και η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση