ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί της Σμαράγδας Καρύδη εμπνέουν

Κοιλιακοί πέτρα και σώμα αγαλματένιο

Η Σμαράγδα Καρύδη πολλές φορές μας έδειξε πόσο δραστήριος άνθρωπος είναι στην καθημερινότητά της και πόσο αγαπάει να φροντίζει τον εαυτό της, πράγμα πολύ όμορφο να κάνει κανείς για τον εαυτό του στο πλαίσιο της προσωπικής φροντίδας. 

Δεν είναι και λίγες οι φορές που θαυμάσαμε το αψεγάδιαστο κορμί της καθώς και το υπέροχο πρόσωπο που το συνοδεύει γιατί κακά τα ψε΄ματα είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς και διατηρεί τον τίτλο σταθερά. 

Τον Αύγουστο οι περισσότεροι βρίσκονται σε διακοπές ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριολεκτικά «βομβαρδιστεί» από φωτογραφίες με φόντο τις παραλίες, τις θάλασσες, τα βουνά, τους διάφορους εξωτικούς προορισμούς, Ελληνικά νησιά και όλα τα συναφή. 

Η Σμαράγδα Καρύδη με τη σειρά της δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία δείχνει το υπέροχο και καλλίγραμμο σώμα της καθώς και τους εντυπωσιακούς της κοιλιακούς με ένα μαγιό που της πάει περίφημα και αναδεικνύει τις τέλειες αναλογιές της. 

Με φόντο τη θάλασσα, το νερό και πάνω της το πράσινο μπικίνι της, η Σμαράγδα Καρύδη μας εκφράζει την τεράστια χαρά της για τον μήνα Αύγουστο!

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία με τους «πέτρινους» κοιλιακούς της και το αγαλματένιο της σώμα!

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση