ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Ο Zuckerberg και η σύζυγός του μηνύθηκαν για ρατσιστικά σχόλια, ακόμη και προς την Markle

''H Meghan Markle μόλυνε την βασιλική οικογένεια''

newsroom must

Οι τελευταίες μέρεις φαίνονται αρκετά δύσκολες για τον Mark Zuckerberg, αφού λίγο μετά από την ανακοίνωση που θέλει την μητρική του εταιρεία να αλλάζει όνομα και στο εξής από Facebook να αποκαλείται Meta, ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στο σύνολο των δραστηριοτήτων της, από τα κοινωνικά δίκτυα μέχρι την εικονική πραγματικότητα, όμως οι ονομασίες των διαφόρων υπηρεσιών της θα παραμείνουν ίδιες, μαθαίνουμε πως εκείνος και η σύζυγός του μηνύθηκαν για φερόμενη ρατσιστική και ομοφοβική κακοποίηση που υπέστησαν δύο υπαλλήλοι του πρώην προϊσταμένου της οικιακής ασφάλειας του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η πρώην επιχειρήσεων ασφαλείας του Mark Zuckerberg, Mia King και ο John Doe, ένας ανάπηρος άνδρας που εργαζόταν ως διευθυντής οικιακών λειτουργιών αποκάλυψαν βάση του Business Insider ότι δέχτηκαν ρατσιστική και ομοφοβική κακοποίηση από τον πρώην επικεφαλής ασφαλείας, Liam Booth. Παράλληλα, άλλοι εργαζόμενοι της εταιρείας ανέφεραν πως στο παρελθόν είδαν τον Booth να παρενοχλεί σεξουαλικά τον Doe στην ιδιοκτησία του Zuckerberg στη Montana την ίδια χρονιά και να μιμείται «άσεμνες σεξουαλικές πράξεις» μπροστά του.

Παίρνοντας στα χέρια τους την μήνυση, ο Zuckerberg και η Priscilla Chan διέψευσαν τους πιο πάνω ισχυρισμούς και ο προσωπικός τους εκπρόσωπος, Ben LaBolt, τόνισε ότι η εσωτερική έρευνα της εταιρείας δεν βρήκε στοιχεία που να απόδεικνύουν τα λεγόμενά τους.

Πέρα από τα προαναφερθέντα, στις κατηγορίες τους η Mia King και ο John Doe ανέφερε ότι ο Booth συχνά αποκαλούσε την Meghan Markle «γκέτο» και διαρκώς έλεγε ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Harry η οποία είναι διφυλετική, «μόλυνε τη βασιλική οικογένεια». Ω, ναι.

Μέχρι στιγμής πάντως κανένας από τους Sussexes δεν έχει αναφερθεί στο συμβάν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση