ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Θα δώσει Υπουργείο στον Τάσο Τρύφωνος;

Όλα όσα συζήτησαν στην πρωινή εκπομπή του Love fm

Μαρία Σάββα

Στην πρωινή εκπομπή του Love fm 100.7 με τον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αρτεμίου, παρευρέθηκε την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και φαβορί των δημοσκοπήσεων, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων εξέφρασε της απόψεις του σε διάφορα κοινωνικά και όχι μόνο θέματα, ενώ με χιούμορ αποκάλυψε και την επιθυμία του γνωστού παρουσιαστή και διευθυντή του Love fm να αναλάβει κάποιο Υπουργείο.

Αναφερόμενος στην συζήτηση που είχαν πιο παλιά ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τάσος Τρύφωνος, είπε στην Χριστιάνα Αρτεμίου, «ήξερες ότι την 1η του Μάρτη ο Τάσος θα σε εγκαταλείψει γιατί θέλει να υπουργοποιηθεί;», προσθέτοντας ότι ξέρει ακριβώς σε ποιο υπουργείο θα ήθελε ο Τάσος να κατατεθεί, με αυτό να είναι το υπουργείο άμυνας.

Στην συνέχεια ο Τάσος σχολίασε ότι αρκετοί ακροατές του γράφουν στα σχόλια να αναλάβει τον ρόλο του Υπουργού Παιδείας, με τον ίδια να απαντά: «Δεν ξέρω όμως, θα τα βρίσκουμε; Είμαι λίγο πιο προοδευτικός», κάτι που ξεκαθάρισε στην συνέχεια λέγοντας: «Είμαι λίγο πιο ριζοσπαστικός στα θέματα παιδείας, για παράδειγμα η εμπλοκή της εκκλησίας σε αυτή».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση