ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Ο Tom Hanks αποκαλύπτει τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου

Δέσποινα Άσπρου

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Tom Hanks είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood. Ο ίδιος, με την πάροδο των χρόνων, εκτός από το ταλέντο του, κατάφερε να ξεχωρίσει και για την σοφία του.

Όντας παντρεμένος εδώ και 31 χρόνια με τη Rita Wilson, είναι ίσως ο καταλληλότερος για συμβουλές γάμου! Έχοντας μάλλον επίγνωση των "πράξεών" του, ο ίδιος πήρε σιγά σιγά την απόφαση να αποκαλύψει το μυστικό επιτυχίας ενός γάμου και μάλιστα να "παραχωρήσει" συμβουλές γάμου.

Δείτε 5 συμβουλές που έδωσε ο ηθοποιός κατά καιρούς:

1.Βρεθείτε στα μισά: "Έχω θυσιάσει κάτι για τη γυναίκα μου. Η Rita έχει ελληνικές ρίζες και είναι Ορθόδοξη. Ήμουν καθολικός, οπότε πριν παντρευτούμε, άλλαξα την πίστη μου από βαθύ σεβασμό στην οικογένειά της".

2.Μην βιάζεστε να παντρευτείτε:"Κανένας δεν θα έπρεπε να παντρευτεί πριν τα 30", είπε στο Epoch Times, προφανώς αναφερόμενος στην πρώτη σύζυγό του Samantha Lewes την οποία παντρεύτηκε το 1978.

3.Να αγαπάτε τον άνθρωπό σας για αυτό που είναι:"Αυτή η γυναίκα με αγάπησε όταν ήμουν αδύνατος και με αγαπούσε όταν ήμουν χοντρός. Με αγάπησε καραφλό και με αγάπησε με μαλλιά. Αυτή η γυναίκα με αγαπάει, το ξέρω. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι τυχερός άντρας".

4. Να αγαπάτε καθημερινά:"Βλέπω τη σύζυγό μου ως εραστή μου κι έχουμε έναν δεσμό ο οποίος πηγαίνει πέρα από λέξεις όπως σύζυγος ή κοπέλα ή μητέρα" είπε στο E! News. "Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνη"."Συχνά της αφήνω σημειώματα κοντά στο τηλέφωνο ή κάπου στην κουτζίνα. Της εύχομαι μια καλή μέρα και τέτοια πράγματα. Της τυπώνω σημειώματα χρησιμοποιώντας τις παλιές γραφομηχανές που συλλέγω - έχω πάνω από 100. Επίσης, έχω μια συνήθεια, να στέλνω στη Rita ένα φωτορεπορτάζ της ημέρας μου. Βγάζω φωτογραφίες τα πάντα γύρω μου όταν δεν είναι μαζί μου. Τι τρώω για μεσημεριανό, ποιον συναντάω, τι γυρισμα κάνω. Νομίζω ότι της αρέσει".

5.Να τους υποστηρίζετε στα καλά και στα κακά: Το 2015, η Wilson διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Ενώ εκείνη αναρωτιόταν πώς αυτό θα άλλαζε τη σχέση τους, εκείνος συνέχισε να την υποστηρίζει και να νοιάζεται για εκείνη. Ήρθαν ακόμα πιο κοντά, και τελικά νίκησαν την αρρώστια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση