ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Ο Tom Cruise αποκάλυψε γιατί τον χώρισε η Katie Holmes

Ο Tom Cruise έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα σχετικά με τις ευθύνες που του καταλογίζουν και ότι δεν είναι σωστό πατέρας απέναντι στην κόρη του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Tom Cruise δεν βρέθηκε στην πρώτη μέρα της κόρης τους στο ιδιωτικό σχολείο.

«Αν μου ζητούσε η Suri να είμαι εκεί, θα ήμουν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν έχω βγάλει την κόρη μου από τη ζωή μου. Ούτε την εγκατέλειψα ποτέ» είπε ο 51χρονος Cruise, ο οποίος μίλησε και για τους λόγους που τον οδήγησαν στο διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, Katie Holmes: «Υπάρχουν πολλές διαφορές σε δυο ανθρώπους που είναι μαζί. Τώρα, αν η Katie έφυγε από το σπίτι λόγω της Σαϊεντολογίας… Είπε κάτι τέτοιο; Ναι, ένας από τους λόγους ήταν αυτός. Σήμερα η Suri δεν βρίσκεται στους κύκλους της Σαϊεντολογίας».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Holmes ήταν επιλογή της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, για να γίνει σύζυγος του ηθοποιού, καθώς οι άνθρωποι της εκκλησίας έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή και την καριέρα του κάθε μέλους τους


Από το 1995 τακτικά προσυλιτίζονταν οι επώνυμοι και αυτό ήταν που ενοχλούσε την Katie Holme, αφού ήταν καθολική. Ο Tom Cruise μιμήθηκε στη Σαϊεντολογία από την πρώτη του σύζυγο, την ηθοποιό Mimi Rogers, το 1990.

Μεταξύ των διάσημων Σαϊεντολόγων του Χόλιγουντ είναι οι John Travolta, Elisabeth Moss, Kirstie Alley, Priscilla Presley, Juliette Lewis, Shirley McLaine και άλλοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Tom Cruise  |  Katie Holmes  |  χώρισε  |  λόγος

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση