ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

«Ό,τι και να λένε στα πάνελ, εγώ έπαιξα στο Netflix»

Οι νέες δηλώσεις του ηθοποιού που θα συζητηθούν

newsroom must

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε πρόσφατα δηλώσεις στην Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για την επαγγελματική του πορεία, για την προσωπική του ζωή και για το Survivor.

«Από το Survivor και μετά είμαι μόνος. Βέβαια έχω μείνει και αρκετά στο εξωτερικό όπου πηγαινοέρχομαι, αλλά βαρέθηκα όλο αυτό το μόνος μου» είπε αρχικά ο ίδιος και έπειτα πρόσθεσε: «Θα έλεγα ότι αν έκανα αυτή τη στιγμή μια σχέση θα την έκανα με την λογική να υπάρχει μια εξέλιξη. Είτε αυτό λέγεται γάμος, είτε παιδί».

Αναφερόμενος στην εμπειρία του στο εξωτερικό και τη συμμετοχή του σε παραγωγή του Netflix, o ίδιος τόνισε: «Να παίζεις στο Netflix, σχεδόν σε όλη τον πλανήτη και να σου κάνουν αφιερώματα στην Αμερική κι εσύ να ασχολείσαι για το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα, νομίζω είναι λάθος. Αδικώ τον εαυτό μου. Δεν εννοώ ότι είναι κακό να είσαι πανελίστας αλλά δεν πρέπει να σε αγγίζουν αυτά. Έπαιξα στο Netflix και το έχουν πετύχει αυτό λίγοι Έλληνες ότι και να πει ο οποιοσδήποτε σε κάποιο πάνελ».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση