ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Ο Ρουβάς ήθελε να πει για τον Λιγνάδη, ήταν μια χείρα βοηθείας στην εικόνα του»

Όσα είπε ο Θάνος Πετρέλης σε συνέντευξή του

newsroom must

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη απασχολούν εδώ και μέρες τα ελληνικά Μέσα με διάσημους και μη να παίρνουν θέση εκφράζοντας την άποψή τους. Σε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend, ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης έριξε τα δικά του ''καρφιά'' για τον Ρουβά και για τον λόγο που αποφάσισε μετά από καιρό να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου. 

«Σίγουρα είναι η άποψή του αυτή. Βάζω τελεία εκεί. Από εκεί και πέρα θεωρώ προσωπικά πια ότι η τοποθέτηση αυτή ήταν λάθος. Άσχετα με το τι σχέση μπορεί να είχαν, αν ήταν επαγγελματικής φύσεως ή ακόμη και φίλοι να ήταν, δεν μας ενδιαφέρει. Δεν ήταν σωστό το timing, να βγεις να πεις τι ωραία περάσαμε. Δεν του ξέφυγε, βγήκε να πει τη γνώμη του καθαρά. Και επειδή ο Σάκης δεν κάνει και πολλές εμφανίσεις, μόνο ότι έκανε αυτή την εμφάνιση στη Σίσσυ για να πει για αυτό το θέμα, σημαίνει ότι ήθελε να το πει. Ήταν μια χείρα βοηθείας στην εικόνα του κατηγορούμενου» είπε ο τραγουδιστής. 

Πριν απ' αυτό, αποκάλυψε πως έχει μιλήσει στις κόρες τους για το ζήτημα του revenge porn: «Έχω πει στις κόρες μου να είναι προσεκτικές και να μην εμπιστευόμαστε εύκολα τους ανθρώπους. Αν κάτι ο μη γένοιτο συμβεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι να το αντιμετωπίσεις, εννοώ αν γίνει κάτι έχει συμβεί, είναι δεδομένο, δεν μπορείς να το φέρεις πίσω».

Δείτε την συνέντευξη. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση