ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Ο butler της Diana αποκαλύπτει πώς ήταν ο πρίγκιπας Φίλιππος στην πραγματικότητα

Στοιχεία της προσωπικότητας του που μέχρι τώρα δε γνωρίζαμε.

newsroom must

Αν κάποιοι ξέρουν καλά τα κρυμμένα μυστικά και πάθη των Royals δεν είναι άλλοι, από το υπηρετικό προσωπικό που εξυπηρετεί την βασιλική οικογένεια στο Παλάτι.

Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Diana Paul Burrell μίλησε για τον πρίγκιπα Φίλιππο τονίζοντας ότι ο Δούκας του Εδιμβούργου ήταν "πολύ πρακτικός άνθρωπος, δεν του άρεσε η φασαρία, γνώριζε πάντα την "κατεύθυνση του, τι ήθελε να κάνει και τι ήθελε να πετύχει".

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο πρακτικό, που "δεν άντεχε τους ανόητους", αλλά επέμεινε ότι "ήταν πάντα προσεκτικός" με την Βασίλισσα.

Αποκάλυψε ότι, ενώ μπορούσε να είναι αποφασιστικός όταν επρόκειτο για "αυτό που ήθελε να κάνει και ήθελε να επιτύχει, ήταν "κύριος" και πρόσεχε την Βασίλισσα.

Σχετικά με την απώλεια της βασίλισσας μετά το θάνατο του συζύγου της, ο Paul είπε ότι "έχασε τον καπετάνιο του πλοίου της" και ότι ο Φίλιππος διοικούσε το House of Windsor.

"Ήταν πολύ πρακτικός, χωρίς ανοησίες και κάποιες φορές πολύ τραχύς", είπε στη συνέντευξή του. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αναφέρει πως τον είχε τρομάξει κάποιες φορές.

"Ήταν επιθετικός κάποιες φορές, έχω δει ολόκληρους άντρες να βγαίνουν από το δωμάτιό του με δάκρυα στα μάτια. Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήξερε πάντα την κατεύθυνση, τι ήθελε να κάνει και τι ήθελε να πετύχει".

Για τις μεταξύ τους διαπροσωπικές σχέσεις σαν ζευγάρι είπε ότι ήταν πολύ αγαπημένοι και της έφτιαχνε κάθε βράδυ ο ίδιος το αγαπημένο της Martini. Όσον αφορά δε τους τυχών καβγάδες εκείνη ως γαλαζοαίματη κρατούσε πάντα την ψυχραιμία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση