ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry «συμμαχούν» μετά από καιρό

«Συμμαχία» Harry-William για χάρη της Lady Di

newsroom must

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William αποφάσισαν -μετά από καιρό- να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνάψουν μια άτυπη «συμμαχία» με στόχο να μάθουν τι τελικά έγινε κατά την διάρκεια της περιβόητης συνέντευξης της μητέρας τους το 1995 στο BBC.

Συγκεκριμένα, τα δύο αδέρφια χαιρετίζουν τη νέα έρευνα σχετικά με το πως το BBC εξασφάλισε την αποκαλυπτική συνέντευξη της πριγκίπισσας Diana. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένας πρώην δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου ηγείται της νέας έρευνας σχετικά με το πως το τηλεοπτικό δίκτυο εξασφάλισε τη συνέντευξη και εάν η διοίκησή του συγκάλυψε οποιαδήποτε παράτυπη ενέργεια, μετά τις κατηγορίες ότι η Νταϊάνα εξαπατήθηκε για να παραχωρήσει τη συνέντευξη.

Να θυμίσουμε πως ο πρίγκιπας William, δεύτερος στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο, είπε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι η έρευνα κινείται στη σωστή κατεύθυνση και μια πηγή προσκείμενη στον Χάρι επισήμανε σήμερα ότι ο πρίγκιπας ενημερώνεται τακτικά για το θέμα.

Το πρόσωπο με γνώση της κατάστασης επέκρινε επίσης ορισμένα βρετανικά δημοσιεύματα, που έθεσαν το ερώτημα γιατί ο Harry, που ζει στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του Megahn και τον γιο τους Archie, δεν συντάχθηκε με τον αδελφό του χαιρετίζοντας νωρίτερα την έρευνα. Παρά το γεγονός όμως αυτό, εμείς θα πούμε "κάλιο αργά, παρά ποτέ".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Diana De Gales (@diana_de_gales)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση