ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Ο Harry και η Meghan πρόσθεσαν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex υιοθέτησαν πρόσφατα το 7χρονο σκυλί, την Mamma Mia , η οποία διασώθηκε από μια εγκατάσταση αναπαραγωγής στη Βιρτζίνια, κατηγορούμενο για πολλαπλές παραβιάσεις ασφαλείας.

«Η Δούκισσα μου τηλεφώνησε προσωπικά», είπε η Shannon Keith, δικηγόρος για τα δικαιώματα των ζώων που διευθύνει το Beagle Freedom Project, στους Los Angeles Times στις 24 Αυγούστου, αποκαλύπτοντας ότι η κλήση οδήγησε το ζευγάρι στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό νωρίτερα αυτό το μήνα. .

Αν και η Μία διασώθηκε μαζί με οκτώ από τα νεογέννητα κουτάβια της, όπως εξήγησε η Shannon, το ζευγάρι ερωτεύτηκε τη μαμά αμέσως κατά την επίσκεψή τους. «Η Δούκισσα κρατούσε τη Μία και είπε «την υιοθετούμε»», είπε η Keith. «Θέλουμε αυτούς που μπορούμε να βοηθήσουμε, όσοι είναι μεγαλύτεροι»

Αλλά προτού αναχωρήσουν με το νέο μέλος της οικογένειάς τους για το νέο της σπίτι στο Montecito, η Keith είπε ότι ο πρίγκιπας Harry σημείωσε ότι η Mia δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς ένα αναμνηστικό. «Μου λέει, «Λοιπόν, δεν μπορούμε να φύγουμε ακόμα γιατί υπάρχει κάτι σε αυτό το σπίτι που χρειάζεται», θυμάται η Shannon. «Έχει κάποιο αγαπημένο παιχνίδι ή κάτι τέτοιο;», είπε ο πρίγκιπας Harry.

Και αφού η Μία άρπαξε ένα παιχνίδι αλεπούς με το οποίο έπαιζε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της από την εγκατάσταση στην οργάνωση στο Λος Άντζελες. Όπως μοιράστηκε η Shannon, ο Δούκας είπε: «Εντάξει, τώρα μπορούμε να πάμε σπίτι».

Photo by Beagle Freedom Project

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση