ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στην Βρετανία

Όσα γράφονται στον Βρετανικό τύπο.

newsroom must

Ο πρίγκιπας Harry, θα έκανε τα πάντα για την μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, ακόμα και αν χρειαζόταν να επιστρέψει σε ένα «τοξικό» κλίμα, όπως αυτό που δημιουργήθηκε μετά και τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey, αλλά και σε μετέπειτα δηλώσεις του –στις οποίες χαρακτήριζε τον πατέρα του, με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.

Έτσι, πήρε το αεροπλάνο, άφησε μόνη στο σπίτι την γυναίκα του Meghan Markle, και τα δύο παιδιά τους, τον Archie, και την νεογέννητη Lilibet – Diana, και ταξίδεψε στην Βρετανία, με σκοπό να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα γίνουν προς τιμήν της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, για τα 60χρονια ζωής της – που θα γιορτάζονταν την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα Βρετανικά δημοσιεύματα, ο ίδιος εθεάθη στο αεροδρόμιο του Los Angeles, να επιβιβάζεται σε πτήση προς το Ην. Βασίλειο, το απόγευμα της Πέμπτης (24/06), σηματοδοτώντας την πρώτη επίσημη επίσκεψή του, μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Η αναμενόμενη τελετή προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana, θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου, και θα περιστρέφεται κυρίως γύρω από τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της.

Ενώ σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω και της πανδημίας, ο Harry θα χρειαστεί να μείνει σε αυτοπεριορισμό, για 5 ημέρες, με την ‘Mirror’ να υποστηρίζει ότι θα τις περάσει στο σπίτι της πριγκίπισσας Ευγενίας ‘Frogmore Palace’, σε δική του ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα.
Να σημειώσουμε, ότι τόσο ο Harry όσο και ο αδελφός του –πρίγκιπας William, είναι αυτοί που θα τελέσουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος, που ετοιμάζεται από το 2017, τοποθετώντας το σε ένα σημείο του κήπου του παλατιού που ήταν το αγαπημένο της.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση