ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Ο πατέρας της Κάρολαιν ''σπάει'' την σιωπή του για πρώτη φορά

Όσα δήλωσε για τον τραγικό θάνατο της κόρης του.

newsroom must

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν μίλησε στη Βρετανική εφημερίδα Daily Mail, 41 ημέρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του δολοφόνου - άντρα της κόρης του.

Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα. Χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής.

Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003.

Ήταν προσκοπίνα και συμμετείχε σε επιδείξεις παραδοσιακών χωρών. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και με το καγιάκ, και πήρε αμέσως το κολάι σαν έμπειρος ναυτικός.

Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι” είπε σε άλλο σημείο και συνέχισε μιλώντας για τις αθλητικές της επιδόσεις.

Είχε μάθει κολύμπι από μικρή και συνέχισε με μαθήματα καταδύσεων. Θυμάμαι ότι είχε στεναχωρηθεί γιατί δεν μπορούσε να πάρει το σχετικό δίπλωμα καθώς ήταν κάτω των 18 ετών… Έτρεχε σε αγώνες 10χλμ στο νησί νικώντας τα πιο πολλά αγόρια της ηλικίας της.

Εκτός από Ελληνικά, μιλούσε άψογα Αγγλικά ενώ ήταν πολύ καλή στα Γαλλικά και τα Ταγκαλόγκ, την μητρική γλώσσα της μητέρας της”, είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του θύματος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση