ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης και η Φιλίππα Καρσερά στην πρεμιέρα του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ

Όλα όσα αποκάλυψαν στην πρεμιέρα της εκπομπής

Μαρία Σάββα

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα επιστρέψει στις οθόνες μας η εκπομπή «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» την οποία παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος, κάνοντας την αρχή με καλεσμένο τον υποψήφιο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και την γυναίκα του Φιλίππα Καρσερά.

Μέσα από το μικρό τρέιλερ που δημοσιεύτηκε μια μέρα πριν την πρεμιέρα, είδαμε κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης, τα οποία μας δείχνουν τα θέματα που θα καλύψει τόσο ο Τάσος Τρύφωνος με τις ερωτήσεις τόσο και ο υποψήφιος πρόεδρος με τις αποκαλυπτικές του απαντήσεις.

Μέσα από το μικρής διαρκείας βίντεο είδαμε τον Νίκο Χριστοδουλίδη να αναφέρει ότι «όταν πήρε την απόφαση να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Φιλίππα αλλά και τα παιδιά του ήταν εκεί και τον στήριζαν», με την σύζυγό του να προσθέτει: «Δεν μπαίνω ποτέ στην δουλειά του Νίκου. Είναι ένα αυτόφωτος άνθρωπος, άξιος…Νομίζω ότι ακόμη και χωρίς να ήμουν εγώ στην ζωή του θα ήταν εδώ που είναι σήμερα».

Στην συνέχεια μίλησε για τα θετικά σχόλια των δημοσκοπήσεων σχολιάζοντας ότι, «είναι θετικό ότι οι δημοσκοπήσεις έχουν αυτά τα αποτελέσματα αλλά, σε καμία απολύτως περίπτωση ούτε επαναπαυόμαστε, ούτε οι δημοσκοπήσεις εκλέγουν πρόεδρο της δημοκρατίας».

Η Φιλίππα Καρσερά σχολίασε και εκείνη την ανταπόκριση του κόσμου, καθώς όπου πήγαιναν όλοι έλεγαν στον σύζυγό της, «θα σε ψηφίσω αν κατεβείς για πρόεδρος».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tasos Tryfonos (@tasostrifonos)

*Εκ παραδρομής στο κείμενο γράφτηκε λάθος όνομα το οποίο άμεσα διορθώθηκε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση