ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα ποζάρουν με την Αργυρώ Ροτσίδου, τον Ευθύμιο Δίπλαρο και όχι μόνο

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού με τους καλεσμένους του γάμου τους - μεταξύ αυτών και η Τζώρτζια Παναγή, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και η Ανδρεάνα Φραγκούδη.

Δέσποινα Άσπρου

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή 28 Αυγούστου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στην Λεμεσό και έχοντας οργανώσει τα πάντα στην εν τέλεια έγιναν talk of the town.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού, όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν πριν από λίγο καιρό, ανέρχονταν στις δύο περίπου χιλιάδες και πολλοί εξ αυτών έφτασαν από την Ελλάδα. Όπως βέβαια ήταν φυσικό, στην λαμπερή δεξίωση έδωσαν "το παρών" τους και αρκετοί γνωστοί Κύπριοι όπως το προεδρικό ζεύγος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης και Άντρη Αναστασιάδη που είναι νονοί του μουσικού.

Διαβάστε επίσης: Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Ο γάμος υπερπαραγωγή, το τραγούδι που αφιέρωσε στην σύζυγό του και η πρώτη ανάρτηση

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζεύγος ήταν και ο Ευθύμιος Δίπλαρος με την σύζυγό του Αργυρώ Ροτσίδου, οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα.

Στιγμιότυπα από την υπέρλαμπρη δεξίωση γάμου είδαμε και στους προσωπικούς λογαριασμούς των Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και Ανδρεάνα Φραγκούδη.

 

Μια φωτογραφία με τον Μαυρίκιο στην τόσο σημαντική μέρα της ζωής του θέλησε να βγάλει και η Τζώρτζια Παναγή.

Λήψεις από τον γάμο είδαμε και από το προφίλ της Κύπριας σχεδιάστριας Λουκίας Κυριάκου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση