ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Ο Mark Zuckerberg απάντησε στις καταγγελίες υπαλλήλου του

Τι έχει να πει ο CEO όσον αφορά στις καταγγελίες που έλαβε ότι «τα προϊόντα του Facebook βλάπτουν τα παιδιά και όχι μόνο»

newsroom must

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα του Mark Zuckerberg, αφού λίγο μετά από την εξάωρη κατάρρευση των κοινωνικών του δικτύων, έλαβε καταγγελίες από εργαζομένη του ως προς το ότι το Facebook κάνει κακό στην ανθρωπότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Frances Haugen υποστήριξε ότι «τα προϊόντα του Facebook βλάπτουν τα παιδιά, πυροδοτούν τον διχασμό και αποδυναμώνουν τη δημοκρατία μας». Ο CEO του κοινωνικού δικτύου, βλέποντας την έκταση που πήρε το γεγονός, αποφάσισε μέσα από μια του ανάρτηση να τοποθετηθεί και να κάνει λόγο για «αποκαρδιωτικούς ισχυρισμούς που δεν έχουν κανένα νόημα» τονίζοντας πως «το Facebook ενδιαφέρεται πολύ για θέματα όπως η ασφάλεια, η ευημερία και η ψυχική υγεία».

«Στο επίκεντρο αυτών των κατηγοριών είναι η ιδέα ότι δίνουμε προτεραιότητα στο κέρδος παρά στην ασφάλεια και την ευημερία. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Για παράδειγμα, μια κίνηση που έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση είναι όταν εισαγάγαμε την αλλαγή των Σημαντικών Κοινωνικών Αλληλεπιδράσεων στο News Feed. Αυτή η αλλαγή εμφάνιζε λιγότερα viral βίντεο και περισσότερο περιεχόμενο από φίλους και συγγενείς - κάτι που γνωρίζαμε ότι θα σήμαινε ότι οι άνθρωποι περνούσαν λιγότερο χρόνο στο Facebook, αλλά αυτή η έρευνα έδειξε ότι πράξαμε το σωστό για την ευημερία των ανθρώπων. Αυτό είναι κάτι που θα έκανε μια εταιρεία που βάζει τα κέρδη πάνω από τους ανθρώπους;», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος και έπειτα πρόσθεσε πως «το Facebook δεν είναι υπεύθυνο από μόνο του για την αυτό-αστυνόμευση» και ξεκαθάρισε «ότι η κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει και να ρυθμίσει καλύτερα την εταιρεία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση