ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

5 social media για όταν ''πέσουν'' ξανά αυτά του Zuckerberg!

Οι εναλλακτικές επιλογές, όταν ξαναπέσουν Facebook, Instagram, Messenger και Whatsapp

newsroom must

Είναι πλέον γνωστό σε όλους πως χθες, 4 Οκτωβρίου, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες (18:40 ώρα Κύπρου) τα 4 δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα κράσαραν. Δηλαδή τις ώρες που όλοι χαλαρώνουμε και θέλουμε να χαζέψουμε τι νέο παίζει στα αγαπημένα μας social media, αυτά δεν λειτουργούσαν. Facebook, Instagram, Messenger και Whatsapp, τα 4 κοινωνικά δίκτυα του Mark Zuckerberg, βρίσκονταν εκτός λειτουργίας για πολλές ώρες και εμείς αναγκαστήκαμε να συναναστραφούμε τον πραγματικό κόσμο για λίγο. 

Εμείς είμαστε εδώ για να σου θυμίσουμε 4 ακόμα κοινωνικά δίκτυα που έχουν πολλά να σου προσφέρουν, για να ξανασκεφτείς αν δεν έχεις επενδύσει σ' αυτά ακόμα. 

TikTok

Το social medium των τελευταίων χρόνων σού δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις fun βίντεο με τραγούδια, σχολιασμό, memes, μιμήσεις, ατάκες από σειρές και ταινίες κ.ά. Αν είσαι φαν του Instagram και των Reels, το TikTok είναι αυτό που ήρθε πριν από τα Reels και έχει περισσότερες επιλογές.

Viber

Μια πλατφόρμα που ουσιαστικά κάνει ό,τι και το Whatsapp. Επιπλέον σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ''κοινότητες'', κρυφές συζητήσεις, να κάνεις εξωτερικές κλήσεις και παιχνίδια. Κατά τα άλλα, είναι κι αυτό μια εφαρμογή που σε βοηθά να στέλνεις μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο δωρεάν σε όποιον έχει την εφαρμογή, και με το ''Viber Out'' μπορείς να τηλεφωνήσεις σε κινητά τηλέφωνα.

Pinterest

Ένα κοινωνικό δίκτυο που έχει ήδη εκατομμύρια θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Είναι ουσιαστικά γεμάτο φωτογραφίες, που αποθηκεύεις σε δικούς σου ''πίνακες'' για να χρησιμοποιήσεις ως έμπνευση. Μπορείς να βρεις φωτογραφίες για τα πάντα, αλλά οι χρήστες έχουν ιδιαίτερη αγάπη στη διακόσμηση, στο styling και στις συνταγές, χωρίς όμως να περιορίζεται σ' αυτά. 

YouTube

Η πλατφόρμα που συχνά δεν υπολογίζεις ως κοινωνικό δίκτυο, συγκαταλέγεται όμως σ' αυτά. Πέραν από τα βίντεο που παρακολουθείς, μπορείς να δεις ταινίες (δωρεάν ή με μικρό ενοίκιο), να αφεθείς στα αμέτρητα κανάλια που δημιούργησαν χρήστες απ' όλο τον κόσμο με περιεχόμενο που σίγουρα θα ταιριάξει στα δικά σου γούστα. 

Snapchat

Το Snapchat υπάρχει ακόμα και ναι, είναι ακόμα όσο απολαυστικό ήταν πριν μερικά χρόνια. Μοιράσου φωτογραφίες ή μηνύματα που διαρκούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα με τους φίλους σου, και διασκέδασε με τα φίλτρα, όπως πάνω-κάτω κάνεις και με τα Stories του Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
tiktok  |  viber  |  pinterest  |  youtube  |  snapchat  |  mark zuckerberg  |  social media  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση