ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

Ο λόγος που η Taylor Swift σταμάτησε να βλέπει τις φωτογραφίες της

Η σπάνια δήλωση της Taylor Swift για την διατροφική διαταραχή που αντιμετώπισε

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να πιστεύαμε πως η ζωή της Taylor Swift είναι παραμυθένια, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τις δηλώσεις της στο ντοκιμαντέρ της, Miss Americana, τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για την ίδια. 

Κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ που βγήκε on air στο Netflix, η τραγουδίστρια μίλησε για την δύσκολη περίοδο της ζωής της κατά την οποία έβλεπε φωτογραφίες της και σταματούσε να τρώει. "Συνέβη λίγες φορές, και δεν είμαι καθόλου περήφανη για αυτό", είπε η ίδια ανάμεσα σε άλλα. "Μία φωτογραφία μου στην οποία ένιωθα πως η κοιλιά μου έδειχνε πολύ μεγάλη ή... που κάποιος είχε πει πως μοιάζω έγκυος... αυτό με έκανε να νιώθω τόσο άσχημα ώστε να σταματήσω να τρώω για λίγο", λέει.

H τραγουδίστρια προσθέτει πως με την πάροδο του χρόνου, οι οι διατροφικές της συνήθειες ξεκίνησαν να επηρεάζουν το πόσο δυνατή ένιωθε και την δυσκόλευαν στο να διαχειριστεί το επίπονο και φυσικά απαιτητικό της πρόγραμμά της.

"Πίστευα πως ήταν φυσιολογικό που ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω στο τέλος ενός show ή κατά τη διάρκειά του", αποκαλύπτει και τονίζει πως πλέον σταμάτησε να βλέπει τις φωτογραφίες της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση