ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Ο λόγος που η Nicole Kidman πρέπει να δίνει εξηγήσεις στα παιδιά της

Πώς η δουλειά της επηρεάζει τα παιδιά της

Η Nicole Kidman καταλαβαίνει ότι το βάρος της δουλειάς της μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, καθώς και τον δικό της ψυχισμό.

Η ηθοποιός που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου 2021 του Harper's Bazaar, λέει ότι η θεματολογία των έργων που συμμετέχει πολλές φορές απαιτεί να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά της.

Αναφερόμενη στη σειρά Big Little Lies όπου υποδύεται μία γυναίκα θύμα της ενδοοικογενειακής βίας είπε ότι πολλές φορές επέστρεφε στο σπίτι της με μώλωπες και έπρεπε να εξηγήσει στα παιδιά πώς τραυματίστηκε.

«Υποθέτω ότι το πνεύμα του καλλιτέχνη, πολλές φορές, λέει: "Δεν με νοιάζει τι θα μου κοστίσει ως άνθρωπος, γιατί τα κίνητρά μου είναι βαθιά καλλιτεχνικά"», είπε η Kidman για τους λόγους για τους οποίους επιλέγει πολύπλοκους ρόλους.

Όπως συμπλήρωσε η ηθοποιός, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  αυτό είναι μία τεράστια πίεση για τον καλλιτέχνη, είτε είναι ηθοποιός, είτε συγγραφέας, είτε ζωγράφος. «Αν είστε πραγματικά αφοσιωμένοι σε αυτό για μια ζωή, αυτή η πίεση θα συγκρουστεί με την ύπαρξή σας και τους δεσμούς με την οικογένειά σας και όλους τους ανθρώπους στη ζωή σου» είπε η ηθοποιός.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση