ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και λουστρίνι μποτάκια
 

Ο λόγος που η Keira Knightley δεν θα συμμετέχει ξανά σε ερωτικές σκηνές σκηνοθετημένες από άνδρες

«Δεν θέλω να συμμετέχω σε μία από εκείνες τις φρικτές σκηνές σεξ όπου είναι όλοι αλειμμένοι με λάδι και αναστενάζουν. Δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό».

newsroom must

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της σειράς podcast, Chanel Connects, η Keira Knightley δήλωσε πως στο μέλλον σκοπεύει να λέει όχι στις ερωτικές σκηνές ταινιών που σκηνοθετούνται από άνδρες.

Αναλυτικότερα, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε: «Είναι σχεδόν έπαρση αλλά είναι και η ανδρική οπτική. Αν έφτιαχνα μία ιστορία για το ταξίδι της μητρότητας και του κορμιού, λυπάμαι αλλά θα το έκανα με γυναίκα σκηνοθέτη. Δεν έχω κάποια "απόλυτη απαγόρευση", αλλά ισχύει κατά κύριο λόγο για το ανδρικό φύλο». Στην συνέχεια, η πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών Οι Πειρατές Της Καραϊβικής πρόσθεσε: «Δεν θέλω να συμμετέχω σε μία από εκείνες τις φρικτές σκηνές σεξ όπου είναι όλοι αλειμμένοι με λάδι και αναστενάζουν. Δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό».

''Δεν θέλω να συμμετέχω σε μία από εκείνες τις φρικτές σκηνές σεξ όπου είναι όλοι αλειμμένοι με λάδι''

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, η ηθοποιός μεταξύ άλλων φρόντισε να διευρκινίσει πως πλέον νιώθει πολύ «άβολα» όταν προσπαθεί να αποτυπώσει το «ανδρικό βλέμμα», αλλά θα συνεχίζει να το κάνει σε μερικές περιπτώσεις αφού ως ηθοποιός μπορεί να αντιληφθεί πότε μια τέτοια στιγμή είναι καλή για την πλοκή μιας ταινίας.

Στο σημείο αυτό, να θυμίσουμε πως την τελευταία περίοδο η ταχτική των γυρισμάτων των ερωτικών σκηνών έχει αλλάξει και η κάθε παραγωγή συνηθίζει πλέον να προσλαμβάνει «συντονιστές οικειότητας» - επαγγελματίες που είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση του δικαιώματος των ηθοποιών να μην αναγκαστούν να κάνουν κάτι που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση