ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Ο Λαζόπουλος διαψεύδει μέσω επιστολής τα όσα ειπώθηκαν για Βανδή-Μπισμπίκη

Η συγγνώμη του Λαζόπουλου στον Μπισμπίκη

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Happy day» για τον δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο, διαψεύδοντας μάλιστα τα όσα είπε σχετικά με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο Αντώνη Λιάρος σε συνέντευξη του δήλωσε ότι ενώ ήταν αυτός διοργανωτής των εγκαινίων που παρευρέθηκε το ζευγάρι λέγοντας «Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Το επιβεβαιώσαμε λίγη ώρα πριν έρθει»

Στο άκουσμα αυτής της δήλωσης ο Λάκης Λαζόπουλος που ουσιαστικά ήταν και ο κύριος διοργανωτής της εκδήλωσης θέλησε να τοποθετηθεί μέσω επίσημης επιστολής, πιστεύοντας προφανώς ότι η δήλωση αυτή θίγει τον συνάδελφο του Βασίλη Μπισμπίκη λέγοντας «Έκπληκτος διάβασα την δήλωση του κ. Λιάρου ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών Εκατό επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου .Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί.

Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι’ αυτή τη λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του»

Δείτε εδώ το σχετικό αφιέρωμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση