ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

O Kanye West και η χορωδία του κάνουν καραόκε σε... αεροπλάνο

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μετά από άπειρες αναβολές ο Kanye West κυκλοφόρησε το νέο του album που τον βλέπει να εξερευνά πιο gospel ήχους. Το album ''Jesus is King'' είναι αφιερωμένο στο Θεό και στον Ιησού, όπως προδίδει και ο τίτλος, και σε αρκετά τραγούδια φιλοξενεί εκκλησιαστική χορωδία. Γι' αυτό τον λόγο, μάλλον, ο James Corden αποφάσισε να αλλάξει λίγο το γνωστό ''Carpool Karaoke'' και να το μεταφέρει σε... αεροπλάνο. 

Στην πτήση με αριθμό 808, η χορωδία τραγουδά μαζί με τον West διάφορα τραγούδια του, συμπεριλαμβανομένου του ''Jesus Walks'' από το ντεμπούτο του, 

Ωστόσο αυτό που προσέλκυσε τους περισσότερους ήταν το να δουν τι θα πει ο West, μιας και τον τελευταίο καιρό απασχολεί συχνά τα media με τις προκλητικές ατάκες του, από την καμπάνια υποστήριξης του προς τον Donald Trump μέχρι το ότι χρωστά $53 εκατομμύρια. Παρόλα αυτά, στο ''Carpool Karaoke'', ο ίδιος αποκάλυψε πως η πνευματική του αφύπνηση βοήθησε στο να βρει λύσεις σε διάφορα θέματα του. 

Επίσης, αποκαλύπτει πως θέλει τρία ακόμα παιδιά, παρόλο που η Kim Kardashian είχε πει πως μετά το τέταρτο δεν θέλει άλλα. Γενικά, ο ράπερ μιλά για όλα, με απρόσμενα καλή διάθεση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση