ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ο Johnny Deep είναι σε σχέση με τη δικηγόρο του

Αυτή είναι η νέα του σύντροφος που τον είχε εκπροσωπήσει στο παρελθόν

Στυλιάνα Κυριάκου

Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα περίπλοκα για τον Johnny Deep, αφού ως γνωστό η δικαστική διαμάχη που είχε με την Amber Heart αποτέλεσε αιτία για να δημοσιοποιηθούν αρκετές λεπτομέρειες της προσωπικής τους και όχι μόνο, ζωής. Λίγους μήνες μετά τη νίκη του, φαίνεται να βρήκε ξανά τον έρωτα και μάλιστα στο πρόσωπο μιας από τις δικηγόρους.

Μπορεί το κοινό να τον ήθελε σε σχέση με τη δικηγόρο Camille Vasquez, η οποία τον εκπροσωπούσε με πάθος σε κάθε δίκη, όμως, ο ίδιος επέλεξε την Joelle Rich, με την οποίαν γνωρίστηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν και ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη με την «The Sun».

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε τον Deep μαζί με την Rich κατά την διάρκεια της δίκης και η χημεία τους, ήταν φανερή από τότε, χωρίς ωστόσο να ακουστεί κάτι για σχέση. Εξάλλου θέμα με την Amber Heard και τις δικαστικές διαμάχες είχε επισκιάσει τα πάντα γύρο από το όνομα του Johnny Depp.

Η Joelle Rich είναι δικηγόρος από το Λονδίνο, η οποία μάλιστα έχει μια σπουδαία καριέρα στην νομική και ειδικεύεται σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων και ιδιωτικότητας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση