ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Ο Joaquin Phoenix θέλει ο γιος του να κάνει τις δικές του επιλογές

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

newsroom must

Ο αγαπημένος όλων, από την ανεπανάληπτη ερμηνεία του στο ‘Joker’, Joaquin Phoenix, με αφορμή την γέννηση του παιδιού του (2020) μίλησε για τους στόχους του ως πατέρας στην ‘Sunday Times’.

Ορκισμένος χορτοφάγος από την ηλικία των 3 ετών, ο ίδιος αποκαλύπτει ότι δεν πρόκειται να επιβάλει αυτή την διατροφική του συνήθεια στον γιό του River, λέγοντας χαρακτηριστικά «Εύχομαι να είναι χορτοφάγος αλλά δεν σκοπεύω να επιβάλλω τις πεποιθήσεις μου για την χορτοφαγία στο παιδί, δεν πιστεύω ότι αυτό είναι σωστό».

Ενώ αναφερόμενος στο ντοκιμαντέρ του ‘Gunda’, που ασχολείται με την ικανότητα αντίληψης των γουρουνιών, είπε πως θέλει να εκπαιδεύσει τον γιό του «για την πραγματικότητα. Δεν θα του κάνω πλύση εγκεφάλου με την ιδέα ότι τα McDonald's έχουν ένα Happy Meal γιατί δεν υπάρχει τίποτα χαρούμενο με αυτό το γεύμα. Και δεν θα του πω ότι είναι εντάξει να διαβάζει βιβλία για όλα τα υπέροχα μικρά ζώα στις φάρμες που λένε 'μου μου' και 'οινκ' χωρίς να του πω ότι αυτό είναι το hamburger».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NEON (@neonrated)

Τονίζοντας ταυτόχρονα ότι, «δεν πρόκειται να διαιωνίσω το ψέμα, αλλά δεν πρόκειται και να τον αναγκάσω να γίνει χορτοφάγος. Θα τον στηρίξω, αυτό είναι το σχέδιο μου».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση