ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Ο Jeff Bezzos δώρισε σχεδόν $100 εκατ. για τους άστεγους

Ο ιδρυτής της Amazon θα δωρίσει 96,2 εκατ. δολάρια σε οργανισμούς που βοηθούν άστεγες οικογένειες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Jeff Bezzos, ο ιδρυτής της Amazon θα δωρίσει 96,2 εκατ. δολάρια σε οργανισμούς που βοηθούν άστεγες οικογένειες.

Βάση δημοσιεύματος στο Forbes, οι δωρεές θα δωθούν μέσω του Bezos Day One Fund σε 32 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε 21 πολιτείες, με επιχορηγήσεις που κυμαίνονται από 750.000 έως 5 εκατ. δολάρια. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγιστάνας δωρίζει χρήματα σε άστεγους. Από το 2018 που ίδρυσε το Bezos Day One Fund μέχρι και σήμερα, έχει δωρίσει σχεδόν 398 εκατ. δολάρια σε οργανισμούς που παρέχουν υπηρεσίες σε άστεγες οικογένειες.

Αναφερόμενη στη νέα κίνηση του οργανισμού, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Union Station Homeless Services στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια, Anne Miskey λέει πως "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό" και τονίζει πως ο οργανισμός θα λάβει 5 εκατ. δολάρια σε μετοχές της Amazon την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στη μεγαλύτερη ιδιωτική επιχορήγηση που έχει λάβει στην ιστορία του ο οργανισμός.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση