ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Total white σύνολο με φόρμα και oversized hoodie
 

Όλοι μια γροθιά για τον 9χρονο Quaden που δέχεται bullying

Το βίντεο που έστειλε ο Hugh Jackman: «Είσαι δυνατότερος από ό,τι πιστεύεις»

Μαρία Στυλιανού

To βίντεο γροθιά στο στομάχι που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα έχει συγκινήσει τους πάντες μέχρι και τον Hugh Jackman.

Αναφερόμαστε στο βίντεο όπου ο 9χρονος Quaden ο οποίος πάσχει από νανισμό κλαίει σπαρακτικά και ζητάει ένα μαχαίρι για να πεθάνει λόγω του bullying που δέχεται.

Το γεγονός έφερε στο φως η μητέρα του η οποία αποφάσισε να βιντεογραφήσει την σκηνή προκειμένου να δείξει τα αποτελέσματα του bullying. Το βίντεο έχει πάνω από 13 εκατομμύρια views.

«Θέλω οι άνθρωποι - οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, οι δάσκαλοι - να καταλάβουν ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα του bullying. Οπότε μπορεί να εκπαιδεύσετε σωστά τα παιδιά σας; Τις οικογένειές σας; Τους φίλους σας; Αναρωτιέστε ακόμα γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν;» έγραψε η μητέρα του Quaden.

Αφού το βίντεο έγινε viral τράβηξε και την προσοχή του ηθοποιού Hugh Jackman ο οποίο απάντησε στον 9χρονο δίνοντάς του κουράγιο.
«Quaden είσαι δυνατότερος από ό,τι πιστεύεις. Και ασχέτως του τι συμβαίνει, εγώ είμαι φίλος σου. Ας είμαστε όλοι ευγενικότεροι ο ένας απέναντι στον άλλο. Το bullying δεν είναι σωστό. Τέλος. Η ζωή είναι ήδη δύσκολη από μόνη της. Οπότε ας θυμόμαστε ότι κάθε άνθρωπος μπροστά μας δίνει κάποιου είδους μάχη».

Μαζι με τον Hugh, μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και ο Jeffrey Dean Morgan πρωταγωνιστής του Walking Dead ο οποίος του είπε «Θέλω να ξέρεις ότι έχεις φίλους, συμπεριλαμβανομένου εμού. Έχεις φίλους εκεί έξω τους οποίους δεν έχεις συναντήσει ακόμα. Είμαστε εδώ, σε καλύπτουμε. Πρέπει να το ξέρεις. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα με τον καιρό»

Ο Quaden γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό. Η μητέρα του δημοσίευσε το βίντεο όταν είδε συμμαθητή του γιου της να τον κοροϊδεύει για το ύψος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Hugh Jackman  |  Jeffrey Dean Morgan  |  Video  |  Viral  |  Quaden  |  Bullying  |  Νανισμός  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση