ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι έτοιμος να μηνύσει τη Soula Glamorous

Έξαλλος ο τραγουδιστής:

Ριάνα Στυλιανού

Στις φημολογίες γύρω από τον ίδιο που κυκλοφορούν στα social media από τον γνωστό λογαριασμό με το ψευδώνυμο Soula Glamorous, έδωσε μια πολύ οργανωμένη απάντηση ο Γιώργος Σαμπάνης, όπου μέσα από αυτήν βλέπουμε την μεγάλη του ενόχληση και πόσο έξαλλος εγινε με το συμβάν.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση στον λογαριασμό στο Instagram, του οποίου η ταυτότητα των διαχειριστών παραμένει άγνωστη, ωστόσο εχει ένα πολύ μεγάλο following "ο Γιώργος Σαμπάνης διέκοψε τη συναυλία του στη Σάμο, επειδή τσακώθηκε με τη σύντροφό του".
Μάλιστα, λίγες μέρες νωρίτερα, ο ίδιος λογαριασμός είχε διαδώσει μια ακόμη ψευδή είδηση που παρουσίαζε τον τραγουδιστή να είναι μεθυσμένος και να τσακώνεται σε δημόσιο χώρο με την Ιωάννα Σαρρή.

"Σούλα αποκλειστικό. Σε συναυλία στη Σάμο ο Σαμπάνης βγήκε, είπε 4 τραγούδια και σταμάτησε τη συναυλία, γιατί ακούγεται ότι τσακώθηκε με την κοπέλα του, ενώ ήταν στην σκηνή. 40 λεπτά και ακόμα περιμένουμε. 150 ευρώ το φθηνότερο μπουκάλι. Ακυρώθηκε για "λόγους υγείας" είχε γράψει η Soula Glamorous.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σαμπάνης προχώρησε σε διάψευση, αναφέροντας ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον των διαχειριστών του λογαριασμού Soula Glamorous.

"Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά. Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως"

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση