ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Ο Φειδίας κέρδισε πάνω από 100.000 followers

Δείτε το βίντεο.

Μαρία Καραμάνου

Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην Κύπρο τον τελευταίο καιρό. Με την εκλογή του ως ευρωβουλευτής στις εκλογές της 9ης Ιουνίου, όπου έλαβε 71.265 ψήφους, ο 24χρονος κατέγραψε μια εντυπωσιακή νίκη, ξεπερνώντας κατά πολύ τους υπόλοιπους υποψηφίους. Αλλά ποιος είναι ο Φειδίας και πώς κατάφερε να κερδίσει την καρδιά τόσων πολλών ανθρώπων;

Ο Φειδίας Παναγιώτου δεν είναι απλώς ένας ευρωβουλευτής, είναι ένας δυναμικός νέος που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των social media. Έχοντας επιστρέψει στην Κύπρο τον Ιανουάριο του 2023 μετά από τρία χρόνια περιπλανήσεων στην Αμερική και άλλες χώρες, ο Φειδίας είχε ήδη δημιουργήσει ένα ισχυρό προφίλ ως YouTuber με 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του.

@fidiaspanayiotou @nana original sound - Fidias Panayiotou

Όμως, η πραγματική επιτυχία ήρθε μέσω του Tik Tok. Όταν επέστρεψε στην Κύπρο, ο Φειδίας είχε 70.000 ακόλουθους. Ωστόσο, μόλις δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές, ο αριθμός αυτός έχει εκτοξευθεί στους 196.300. Αυτή η τεράστια άνοδος αποδεικνύει την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του και την επιρροή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Φειδίας καταφέρνει να επικοινωνεί με το κοινό του με τρόπο άμεσο και αυθεντικό, κάτι που φαίνεται να εκτιμούν οι θαυμαστές του. Οι δημοσιεύσεις του δεν είναι απλώς ενημερωτικές, αλλά μεταδίδουν και ένα θετικό μήνυμα, γεμάτο ενέργεια και αισιοδοξία. 

Ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής και δημοφιλής YouTuber, Φειδίας Παναγιώτου, συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους ακολούθους του με τις μοναδικές του αναρτήσεις στα social media. Πρόσφατα, ο Φειδίας μοιράστηκε με τους ακολούθους του την πρώτη του μέρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και όπως ήταν φυσικό, τα βίντεο που ανέβασε έγιναν αμέσως viral μαζί με άλλα που ποστάρει για την νέα του δουλειά. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση