ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ο Fedez αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και συγκινεί με τις δηλώσεις του

Οι αναρτήσεις που έκανε στο Instagram

Ριάνα Στυλιανού

Δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια της influencer Chiara Ferragni, αφού ο σύζυγος της και ράπερ Fedez αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες πως διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος υποσχέθηκε στους φανς τους να επιστρέψει με λεπτομέρειες για τη εν λόγω ασθένεια.

Σήμερα μάλιστα στις 23 Μαρτίου, ο 32χρονος επέστρεψε μετά από 10 μέρες απουσίας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα συγκινητικό story στο Instagram εξηγώντας πως αύριο είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα για τον ίδιο, υπονοώντας πως θα γίνει κάποια σοβαρή επέμβαση.

«Αύριο θα είναι μια σημαντική μέρα για μένα, ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έγραψαν αυτές τις μέρες στέλνοντας τόσα θετικά μηνύματα. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου που είναι πάντα δίπλα μου μέρα και νύχτα, ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου που έκαναν τα πάντα για να διατηρήσουν το ηθικό μου ψηλά. Χάρη στα δύο αστέρια μας που καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια μαγεία χωρίς καν να το καταλάβουν: Δώστε μου τη δύναμη να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Fedez αναφερόμενος στα δύο παιδιά του, τον γιο του Leo και την κόρη του Victoria.

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω την θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει», πρόσθεσε.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση