ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο σατέν midi φόρεμα και flat πέδιλα
 

Ο Drake μας δείχνει για πρώτη φορά τον κούκλο γιο του

Το μήνυμα για τον κορωνοϊό

Για πρώτη φορά ο Drake μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του φωτογραφίες από τον δύο ετών γιό του Adonis Graham στο Instagram.
Μαζί με τις φωτογραφίες άφησε και κάτω στην λεζάντα ένα αισιόδοξο μήνυμα για τους ακόλουθούς τους που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.

Όπως έγραψε ο ίδιος «Αυτό το οποίο είναι πιο σημαντικό για εσάς αυτήν την στιγμή είναι να συνδεθείτε με το εσωτερικό σας φως. Εμπιστευτείτε ότι έχετε όλη τη δύναμη μέσα σας να το κάνετε, και για να το κάνετε αυτό συνδεθείτε με τους ανθρώπους και τα πράγματα που σας φέρνουν χαρά. Όταν το μυαλό ξεκινά να υπεραναλύει τα πράγματα ή να φοβάται, στρέψτε την προσοχή σας αμέσως σε κάτι φωτεινό. Δεν έχει σημασία τι έχει συμβεί στο παρελθόν ή τι συμβαίνει τώρα γύρω μας, πάντα έχετε την επιλογή να σπάσετε τα δεσμά του φαύλου κύκλου του πόνου και του πανικού και να ανοίξετε το δικό σας φως»

Τόνισε ακόμα πόσο σημαντικό είναι να γελάμε αυτό τον καιρό όμως το κλάμα είναι η δυναμική μας εκτόνωση. «Θυμηθείτε πως δεν είστε ποτέ μόνοι σας και πως αν θέλετε κάποιος να σας το υπενθυμίσει, ζητήστε στήριξη και αυτή θα έρθει. Έχετε τη μεγαλύτερη καρδιά και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο»

Τέλος έγραψε πόσο πολύ αγαπάει την οικογένεια και τους φίλους του ότι του λείπουν και ανυπομονεί για την μέρα που θα τους ξαναδεί. «Μέχρι τότε αφήστε τα φώτα σας ανοιχτά»

 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση