ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Ο Cole Sprouse και η Lili Reinhart χώρισαν

Συμφώνησαν να μην περάσουν την καραντίνα μαζί παρόλο που ήξεραν ότι αυτό ίσως να είναι πρόβλημα

Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια σχέσης ο Cole Sprouse και η Lili Reinhart πρωταγωνιστές στην σειρά του Netflix Riverdale αποφάσισαν να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το E! News οι δύο τους δεν άντεξαν την απόσταση λόγω της καραντίνας και έδωσαν ένα τέλος στην σχέση τους.
Όπως αναφέρει πηγή στο E! News όσο οι δύο βρίσκονταν κοντά ο ένας στον άλλο και στα γυρίσματα είχαν μια πολύ τρυφερή σχέση μεταξύ τους όταν όμως είναι χώρια τα πράγματα περιπλέκονται αφού η απόσταση δεν ήταν ποτέ καλή για την σχέση τους.

Συνεχίζει τονίζοντας ότι συμφώνησαν να μην περάσουν την καραντίνα μαζί παρόλο που ήξεραν ότι αυτό ίσως να είναι πρόβλημα αφού όταν ήταν μαζί η επικοινωνία τους ήταν καλύτερη.

"Ξέρουν ότι το πιο πιθανό είναι να ξαναγίνουν ζευγάρι μόλις αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα. Κανένας από τους δύο δεν θέλει να βγει με κάποιον άλλον. Χρησιμοποιούν απλά αυτόν το χρόνο για να χαλαρώσουν και να επικεντρωθούν στους εαυτούς τους. Μόλις αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα του Riverdale, o Cole και η Lili θα πρέπει να είναι και πάλι στον ίδιο χώρο και η έλξη μεταξύ τους είναι τόσο έντονη, που πάντα τους φέρνει ξανά μαζί"

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X