ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Ο Chris Evans είναι «ο πιο σέξι άντρας για το 2022»

«Η μαμά μου θα χαρεί πολύ»

Μαρία Σάββα

Ο 41χρονος Chris Evans ονομάστηκε από το περιοδικό People ως ο «πιο σέξι άνδρας» της φετινής χρονιάς. Μια αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή ''The Late Show With Stephen Colbert'' από τον ίδιο τον ηθοποιό. Αν και ο ίδιος ακόμη δεν το πιστεύει, ξέρει ότι ο συγκεκριμένος τίτλος θα ενθουσιάσει σίγουρα ένα πολύ κοντινό του άτομο, την μαμά του.

«Η μαμά μου θα χαρεί πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στο περιοδικό προσθέτοντας ότι, «Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχηθεί».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Σχολιάζοντας τα πλάνα του μετά την υποκριτική ο ηθοποιός είπε στο People πως: «Είμαι πολύ μεγάλος για να ζω με μια βαλίτσα στο χέρι για έξι μήνες και είμαι σε μια φάση που είμαι απλά χαρούμενος να βρίσκομαι στο σπίτι». Αναφέροντας ότι επιθυμεί ένα μέλλον που περιλαμβάνει γάμο και παιδιά.

«Η πιο ευχάριστη πτυχή της καριέρας μου αυτή τη στιγμή είναι να νιώθω αρκετά ασφαλής ώστε να πάρω το πόδι μου από το γκάζι», αναφέρει. «Αισθάνομαι ότι έχω λίγη περισσότερη ελευθερία για να πάρω χρόνο μακριά από τη βιομηχανία και να εξακολουθώ να βρίσκω έργα που θα ικανοποιούν τη δημιουργική μου όρεξη όταν επιστρέψω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν βλέπει ποτέ τον εαυτό του ως σέξι και δυσκολεύεται απίστευτα να τον χαρακτηρίσει έτσι, αλλά είναι σίγουρος ότι σε μερικά χρόνια να αναπολεί τον τίτλο αυτό λέγοντας, «Είναι κάτι που όσο θα γερνάω, θα μπορώ να κοιτάζω πίσω και να λέω "θυμάμαι τότε...", είμαι τυχερός που συμμετέχω στη συζήτηση με οποιαδήποτε ιδιότητα».

Να αναφέρουμε ότι τον συγκεκριμένο τίτλο τον είχαν και στο παρελθόν ο Micheal Jordan, ο John Legend, ο Idris Elba και ο Paul Rudd. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Chris Evans  |  lifestyle  |  people  |  celebs  |  gossip  |  news  |  Hollywood  |  showbiz

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση