ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ο Brandley Cooper για τον εθισμό στα ναρκωτικά: «Είχα σκεφτεί ότι θα πεθάνω»

«Είχα σίγουρα μια μηδενιστική στάση απέναντι στη ζωή»

Μαρία Σάββα

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής του National Geographic «Running Wild With Bear Grylls: The Challenge», ο γνωστός ηθοποιός Bradley Cooper μίλησε για τα «άγρια χρόνια» του μιλώντας για τη μάχη του με τον εθισμό.

Ο ίδιος δήλωσε ότι αισθάνεται «πολύ τυχερός» που κατάφερε να ξεπεράσει τους εθισμούς που παραλίγο να του στοιχίσουν τη ζωή πριν από δεκαετίες. «Όσον αφορά το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ναι, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη φήμη», είπε αρχικά.

«Αλλά ήμουν τυχερός. Έγινα νηφάλιος στα 29 μου χρόνια και είμαι νηφάλιος εδώ και 19 χρόνια. Είμαι πολύ τυχερός», πρόσθεσε.

Ο ίδιος μοιράστηκε στο παρελθόν πώς ο εθισμός του στα ναρκωτικά πήρε μια στροφή προς το χειρότερο μετά την απόλυσή του από τη σειρά δράσης-θρίλερ, «Alias» με τη Jennifer Garner.

«Είχα σίγουρα μια μηδενιστική στάση απέναντι στη ζωή μετά, όπως ακριβώς σκέφτηκα "Θα πεθάνω"», συνέχισε προσθέτοντας: «Δεν ξέρω, δεν ήταν ωραία για λίγο, μέχρι που σκέφτηκα ότι πρέπει να αποδεχτώ αυτό που πραγματικά είμαι και να προσπαθήσω να βρω μια γαλήνη με αυτό, και μετά κατά κάποιο τρόπο εξομαλύνθηκε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση