ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ο Brad Pitt γύρισε στην αγκαλιά της Jeniffer Aniston;

«Είναι μεγαλύτεροι και σοφότεροι και η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Νιώθουν καλά έτσι»

Ο Brad Pitt φαίνεται πως ξεπέρασε αρκετά εύκολα το διαζύγιο με την Jolie, βρίσκοντας θαλπωρή στην αγκαλιά της πρώην αγαπημένης του συζύγου Jennifer Aniston. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «In Touch» το πρώην ζευγάρι βρίσκεται μαζί στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου, που δεν είναι άλλη από το Παρίσι.

Οι δυο τους φαίνεται να διαμένουν σε ένα πανέμορφο ρετιρέ σε σουίτα στο Four Seasons George V που κοστίζει μάλιστα 25.000 δολάρια τη βραδιά. Με τις φήμες να ενισχύονται μετά την απουσία τους από τα φετινά Oscars.

Μάλιστα, πηγές κάνουν λόγο για την γέννηση ενός μεγάλου έρωτα, που μας θυμίζει λίγο την ιστορία επανασύνδεσης ενός άλλου πρώην αγαπημένου ζευγαριού, που δεν είναι άλλοι από την JLo και τον Ben Affleck. Κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε αν η επιστροφή στους πρώην είναι το νέο trend του Hollywood.

«Δεν είναι τυχαίο που ο Brad και η Jennifer βρίσκονται στο Παρίσι την ίδια περίοδο», λέει πηγή στο περιοδικό In Touch.

Λέγοντας στην συνέχεια «Το ζευγάρι ξαναζεί τον έρωτά του… Μένουν εδώ και μήνες σε σουίτα στο Four Seasons George V που κοστίζει 25.000 δολάρια τη βραδιά. Τους αρέσει να βρίσκονται στο Παρίσι. Εκείνη έχει πάει μέχρι και στο Miraval χωρίς να την εντοπίσουν. Κρατούν χαμηλό προφίλ, σαν να μη θέλουν να γρουσουζέψουν τίποτα. Το προσπαθούν 6 μήνες και είναι όλα καλά μέχρι στιγμής. Είναι μεγαλύτεροι και σοφότεροι και η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Νιώθουν καλά έτσι».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση