ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

Ο Brad Pitt επιτέλους παραδέχτηκε αν έχει σχέση

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως από την μέρα που χωνέψαμε πως ο Brad Pitt και η Angelina Jolie χώρισαν οριστικά, ξεκινήσαμε την εναγώνια προσπάθεια να μάθουμε αν οι δύο τους έχουν προχωρήσει στην ζωή τους. Αυτή την στιγμή όμως, δεν θα ασχολειθούμε με την Angelina, αλλά τον Brad. 

Όπως γνωρίζετε, το τελευταίο διάστημα, οι φήμες που ήθελαν τον ηθοποιό να βρίσκεται σε σχέση με την επίσης ηθοποιό Alia Shawkat, ολοένα και πλήθαιναν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο ηθοποιός -επιτέλους- να ξεκαθαρίσει αν οι φήμες ισχύουν ή όχι. 

Μέχρι σήμερα, ο Brad Pitt και η Alia, έχουν κάνει μαζί δύο δημόσιες εμφανίσεις. Η μια ήταν σε γκαλερί τέχνης και η άλλη στο Hollywood Bowl. Αν και οι εμφανίσεις πυροδότησαν τις φήμες, τελικά φαίνεται πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους.

Μιλώντας στο The New York Times Magazine, ο Pitt δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πολλοί λένε πως δεν κοιτάζουν τι γράφεται για εκείνους. Δεν είναι ότι το αποφεύγω. Απλά δεν το κυνηγάω. Δεν ξέρω με πόσες γυναίκες έχουν πει ότι έβγαινα τα τελευταία 2-3 χρόνια, όμως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια».

Στην συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε πως: «Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου ήμουν στο εξώφυλλο του USA Today. Ήμουν πολύ χαρούμενος. Μετά από δύο μέρες πάω στο σπίτι ενός φίλου μου. Στην κουζίνα υπήρχε ένα κουτί για την γάτα του σπιτιού κι εκεί βρισκόταν ένα κομμάτι από το εξώφυλλο μου. Κάπως έτσι κατάλαβα την αξία όλου αυτού».

Και κάπως έτσι, μάθαμε πως ο Brad παραμένει single... οπότε επίδοξα κορίτσια, έχετε ακόμη την ευκαιρία σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X