ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ο Βασιλιάς Κάρολος γιορτάζει τα 74α του γενέθλια ως μονάρχης

Τα πρώτα του γενέθλια ως βασιλιάς της Βρετανίας

Μαρία Σάββα

Στις 14 Νοεμβρίου του 1948 γεννήθηκε ο Βασιλιάς Κάρολος, στο παλάτι του Buckingham. Φέτος σημειώνεται ως η πρώτη χρονιά που ο ίδιος γιορτάζει τα γενέθλιά του ως Βασιλιάς αλλά και χωρίς την μητέρα του, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα ο Βασιλιάς θα περάσει την ημέρα του ήρεμα και ιδιωτικά γιορτάζοντας με την σύζυγό του Καμίλα.

Να αναφέρουμε ότι για την περίσταση η μπάντα του Ιππικού Βασιλικού Οίκου θα ερμηνεύσει το «Happy Birthday» κατά τη διάρκεια της τελετής αλλαγής φρουράς στο παλάτι του Buckingham και για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν κανονιοβολισμοί σε όλη την πρωτεύουσα μαζί με χαιρετισμό από 41 όπλα του πυροβολικού «the King's Troop Royal Horse Artillery» στο Green Park του Λονδίνου.

Τα πρώτα άτομα από την βασιλική οικογένεια που ευχήθηκαν στον Βασιλιά ήταν ο πρίγκιπας William και η οικογένεια του με μια ανάρτηση που έκαναν μέσα από το Instagram γράφοντας: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά!».

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας ανήρτησε ένα πορτρέτο του Βασιλιά. Ο ίδιος φαίνεται να ακουμπάει πάνω σε μια αρχαία βελανιδιά στο πάρκο, καθώς αναλαμβάνει τον ρόλο του δασοφύλακα που κάποτε είχε ο πατέρας του, πρίγκιπας Φίλιππος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση