ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

Ο Ashton Kutcher στην πρώτη του κοινή συνέντευξη με τον δίδυμο αδερφό του

Δείτε το βίντεο

Δέσποινα Άσπρου

Για πρώτη φορά ο ηθοποιός Ashton Kutcher έδωσε κοινή συνέντευξη με τον δίδυμό του αδελφό, Michael.

Πιο συγκεκριμένα, ο 44χρονος ηθοποιός και ο αδελφός του, ο οποίος γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, μίλησαν στην εκπομπή «The Checkup With Dr. David Agus», για το Paramount+ και όπως ήταν αναμενόμενο, μαγνήτισαν την προσοχή.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ο Michael Kutcher αναφέρθηκε στην μάχη που δίνει με την σπάνια ασθένεια που πάσχει, λέγοντας: «Δεν μπορούσα να περπατήσω και ξαφνικά δεν μπορούσα να δω... Όταν έρχεσαι τετ α τετ με τον θάνατο, αυτόματα σκέφτεσαι τι κάνεις με το σήμερα».

Ακούγοντας τον αδερφό του, ο ηθοποιός συγκινήθηκε έντονα, ενώ σε κάποιο σημείο τον είδαμε να σκουπίζει τα δάκρυά του και να πιάνει το χέρι του αδερφού του.

Μεταξύ άλλων, ο Michael αποκάλυψε πώς ήταν αρχικά αναστατωμένος όταν ο Ashton, τον οποίο ο ίδιος αποκαλεί με το πρώτο του όνομα που είναι Chris, μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας του. Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό τελικά τον βοήθησε, αφού από τότε συμφιλιώθηκε με την ασθένεια και πλέον, είναι ένας "τεράστιος συνήγορος" για όσους υποφέρουν από την ασθένεια. 

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός ήταν ένας από τους αρκετούς διάσημους που μίλησαν στον δρ. Ντέιβιντ Άγκους για ζητήματα υγείας και πώς αυτά έχουν επηρεάσει τη ζωή τους. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση