ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Ο 65χρονος που ισχυρίζεται ότι είναι ο καρπός νεανικού έρωτα του Juan Carlos

Ο Alberto Sola πιστεύει ότι είναι παιδί του τέως βασιλιά της Ισπανίας Juan Carlos, το τελευταίο δηλαδή που θα χρειαζόταν τώρα o 82χρονος εξόριστος μονάρχης.

Ο 65ρονος Alberto Sola πιστεύει ότι είναι παιδί του τέως βασιλιά της Ισπανίας Juan Carlos, το τελευταίο δηλαδή που θα χρειαζόταν αυτήν την στιγμή o 82χρονος εξόριστος μονάρχης.

Εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά ένας Ισπανός σερβιτόρος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι παιδί εκτός γάμου του τέως βασιλιά. Το όνομά του είναι Alberto Sola και κατά δήλωσή του είναι ο καρπός ενός νεανικού καλοκαιρινού έρωτα του Juan Carlos.

Το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTL τον αναζήτησε και προσπάθησε να μάθει λεπτομέρειες για τη ζωή του. Μητέρα του Alberto Sola φέρεται να είναι η κόρη Βέλγων δικαστικών, οι οποίοι τον έδωσαν αμέσως μετά τη γέννησή του για υιοθεσία.

Ο Alberto Sola δεν μεγάλωσε βασιλικά, αφού υιοθετήθηκε από μια οικογένεια φτωχών αγροτών 120 χιλιόμετρα βορείως της Βαρκελώνης και σήμερα εργάζεται ως σερβιτόρος σε μια καφετέρια στη Γερόνα.

"Το Σύνταγμα λέει ότι ο πρωτότοκος είναι ο διάδοχος του θρόνου και αυτός είμαι εγώ, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει πια. Θα υποστηρίζω πάντα τον Φελίπε. Είμαι στο πλευρό του", είπε στο RTL. "Κάποια στιγμή, το 2001, εμφανίστηκε ένας δικαστικός ο οποίος μου είπε ότι είμαι γιος του Juan Carlos. Όλοι μου έλεγαν ότι του μοιάζω καταπληκτικά μέχρι τότε...", πρόσθεσε.

Στην πραγματικότητα, ο ισχυρισμός δεν είναι νέος. Για πολύ καιρό κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο Alberto Sola θα μπορούσε να είναι ο γιος του Juan Carlos. Τότε όμως εμφανίστηκε μια Βελγίδα, η οποία ισχυριζόταν πως είναι επίσης παιδί εκτός γάμου του πρώην βασιλιά της Ισπανίας και η οποία, έπειτα από σχετικό τεστ DNA αποδείχτηκε πως έχει τα ίδια γονίδια με τον Αλμπέρτο Σολάρ.

Στη συνέχεια και οι δύο προσπάθησαν να αναγκάσουν τον Juan Carlos να κάνει ανάλογο τεστ δικαστικά, αλλά απέτυχαν. Ο Alberto Sola έγραψε μάλιστα 90 φορές στον βασιλιά αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση. Παρ `όλα αυτά, είναι ήρεμος και λέει στο RTL : "Ζω κανονικά, είμαι κανονικός άνθρωπος, σηκώνομαι το πρωί και κοιμάμαι το βράδυ χωρίς προβλήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση