ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Novak Djokovic: Αντιμέτωπος και με την πρωθυπουργό της Σερβίας

''Eίναι ξεκάθαρο πως παραβίασε όλους τους νόμους. Χρειάζονται άμεσα εξηγήσεις και σε αυτό το κομμάτι''

Ζωή Τουτουντζίδου

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την ακύρωση της βίζας του, ο Novak Djokovic καλείται όπως φαίνεται να έρθει αντιμέτωπος όχι μόνο με την Αυστραλιανή κυβέρνηση αλλά και την Σέρβικη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η πρωθυπουργός της Σερβίας Ana Brnabić, ζήτησε από τον Djokovic να δώσει εξηγήσεις για την εμφάνιση του σε δημόσια έξοδο χωρίς μάσκα λίγα 24ωρα αφού εμφάνισε θετικό PCR τεστ τον περασμένο Δεκέμβριο, τονίζοντας πως παραβίασε τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Την ίδια ώρα που ξεκίνησε η έρευνα της Αυστραλιανής κυβέρνησης για την εξακρίβωση των ψευδών πληροφοριών κατά την άφιξη του στην χώρα.

Διαβάστε εδώ : Novak Djokovic: Διακυβεύεται ακόμη μία φορά η παραμονή του στην Αυστραλία

Με την Ana Brnabić, να δηλώνει σχετικά με την υπόθεση σε συνέντευξη της στο Reuters «Ελπίζω η τελική απόφαση να ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Η αβεβαιότητα δεν κάνει καλό ούτε στον Novak Djokovic, ούτε στο Αυστραλιανό Open. Δεν είμαι ούτε αισιόδοξη, ούτε απαισιόδοξη αυτή τη στιγμή για την έκβαση της υπόθεσης.

Όσον αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις του Novak, ενώ ήταν θετικός στην COVID-19, είναι ξεκάθαρο πως παραβίασε όλους τους νόμους. Χρειάζονται άμεσα εξηγήσεις και σε αυτό το κομμάτι. Δεν ξέρω πότε έμαθε ότι είναι θετικός, δεν γνωρίζω πότε διάβασε ο ίδιος το αποτέλεσμα του test. Πρέπει να δώσει περισσότερες πληροφορίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση