ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

No more facebook

Φήμες λένε ότι ο γνωστός και πλέον δισεκατομμυριούχος Mark Zuckerberg, τερματίζει την πιο δημοφιλέστερη ιστοσελίδα του αιώνα!

Το facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, έχει γίνει ένα κομμάτι του εαυτού μας και κακά τα ψέματα, δεν μπορούμε πλέον να ζήσουμε χωρίς αυτό. Όταν πρωτοεμφανίστηκε το facebook το 2004 από τρεις φίλους και φοιτητές του Harvard, δεν είχαν φανταστεί τον σάλο που θα προκαλούσε η τεράστια παγκόσμια απήχηση στο κοινό.

Το Σεπτέμβριο του 2009 οι χρήστες είχαν φτάσει τα 300 εκατομμύρια ενώ στα τέλη του 2010 τα 550 εκατομμύρια. Λίγο νωρίτερα, τον Μάρτιο του 2010, η επισκεψιμότητα του ιστότοπου είχε ξεπεράσει ακόμη και αυτή του Google στις ΗΠΑ. Η ανάπτυξη του δεν ήταν απλώς μεγάλη, ήταν αλματώδης, ενώ η αυξανόμενη χρήση υπόσχεται τεράστια μελλοντικά έσοδα από τις διαφημίσεις. Και ενώ όλα πηγαίνουν περίφημα για τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, φήμες θέλουν τον ίδιο να τερματίζει την ιστοσελίδα, αφήνοντας τους μανιακούς κομπιουτεράκηδες στήλη άλατος.

Μήπως είναι και αυτό ένα είδος διαφήμισης της γνωστής ιστοσελίδας; Ή η τεράστια φήμη του Facebook ισοδυναμεί με αυτή των αστέρων του Hollywood, που τους θέλουν είτε χωρισμένους, παντρεμένους ακόμα και εκτός ζωής; Άσχετο το γεγονός ότι το Facebook θα είναι μέρος τώρα και του χρηματιστηρίου, εμείς αναμένουμε!

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση