ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Nicola Peltz: Επιτέλους, μιλά ξεκάθαρα για τη σχέση της με την πεθερά της

Τι αποκάλυψε μέσα από τη νέα της συνέντευξη για την ζωή της με τον σύζυγό της, Brooklyn Beckham.

Ριάνα Στυλιανού

Οι αρνητικές φήμες για τη σχέση της Nicola Peltz με τη Victoria Beckham είναι πολλές, αλλά αυτές, με βάση τη Peltz, δημιουργήθηκαν από τη φαντασία των δημοσιογράφων για νούμερα στις πλατφόρμες και τα κανάλια.

Οι φήμες αρχίσαν όταν η νεαρή σύντροφος του μεγαλύτερου γιου των Bechkahm, Brooklyn, δεν φόρεσε νυφικό από το ατελιέ της πεθεράς της στον γάμο της, και επέλεξε άλλον οίκο για να το επιμεληθεί, πιο συγκεκριμένα τον Valentino.

Στο παρελθόν η Peltz είχε εξηγήσει ότι ο λόγος που δεν φόρεσε ένα νυφικό της Beckham ήταν πρακτικός και πήγαζε από κάποια μεταξύ τους κόντρα: "Θα φορούσα νυφικό της και πραγματικά ήθελα αλλά μετά από λίγους μήνες συνειδητοποίησε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το κάνει κι έτσι έπρεπε να διαλέξω άλλο φόρεμα. Δεν είπε ότι δεν μπορώ να το φορέσω, δεν είπα ότι δεν θέλω να το φορέσω”.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικάνικο περιοδικό, η Peltz δήλωσε ξεκάθαρα ότι έχει καλές σχέσεις με την πεθερά της λέγοντας πως "το έχω πει πολλές φορές, δεν υπάρχει κόντρα. Κανείς δεν θέλει να γράφει ποτέ όμορφα πράγματα. Είναι πολύ παράξενο, πραγματικά, είτε πρόκειται για τη ζωή μου ή κάποιου άλλου, να γνωρίζεις την αλήθεια και μετά να διαβάζεις το ακριβώς αντίθετο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση