ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Αυτό είναι αναμφίβολα το πιο περίεργο wellness trend που έκανε η Gwyneth Paltrow

«Είναι πολύ παράξενο αλλά πολύ βοηθητικό»

Ριάνα Στυλιανού

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, ιδρύτρια του lifestyle brand, Goop, είναι μια γυναίκα που βάζει ως προτεραιότητα τη σωματική της υγεία, γυμνάζεται καθημερινά τουλάχιστον μία ώρα κάνοντας πιλάτες ή περπατώντας, ενώ η διατροφή της περιλαμβάνει οργανικά φαγητά με πολλές βιταμίνες, που δεν ανεβάζουν το σάκχαρο στο αίμα και γενικά που δεν έχουν καμία αρνητική επίπτωση στην υγεία της.

Η Gwyneth Paltrow, εφόσον εντάχθηκε πλήρως σε αυτό τον κόσμο του wellness, έχει πλέον δοκιμάσει πολλές θεραπείες, ασκήσεις, προϊόντα περιποίησης κτλ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε podcast λοιπόν, η ηθοποιός αποκάλυψε ποια από όλες τις θεραπείες που έχει κάνει θεωρεί ότι είναι η πιο παράξενη. Όπως είπε "έχω κάνει οζονοθεραπεία πρωκτικά. Είναι πολύ παράξενο αλλά πολύ βοηθητικό".

Φυσικά και άφησε πολλούς ακροατές άφωνους, τόσο για την έλλειψη γνώσης του τι είναι η οζονοθεραπεία, όσο και για τον τρόπο που τη δέχτηκε στον οργανισμό της.

Η οζονοθεραπεία είναι μια μέθοδος κατά την οποία εισάγεται στον οργανισμό όζον με οξυγόνο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σύμφωνα με το FDA δεν έχει ακόμα πιστοποιηθεί καθώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η χρησιμότητά της σε ιατρικές εφαρμογές.
Επίσης, πέραν από αυτή την δήλωσή της, η Gwyneth δήλωσε ακόμα ότι λατρεύει να κάνει IV, δηλαδή να παίρνει συστατικά που χρειάζεται μέσω ένεσης και να κάνει διαλειμματική δίαιτα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση