ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Νέος σάλος με τους μισθούς στο Hollywood

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μετά το μεγάλο σκάνδαλο που προκλήθηκε με τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του Kevin Spacey, όλες οι σκηνές του στην ταινία ''All the Money in the World'' γυρίστηκαν ξανά αντικαθιστώντας τον με τον Christopher Plummer. 

H Michelle Williams και ο Mark Wahlberg πρωταγωνιστούν μαζί του στην ταινία και, για ευνόητους λόγους, έπρεπε να γυρίσουν και αυτοί ξανά μερικές σκηνές, μέσα σε 10 μέρες έτσι ώστε η ταινία να κυκλοφορήσει στην προγραμματισμένη ημερομηνία της. 

Όπως ήρθε στο φως τώρα μέσω της USA Today, ο Wahlberg πληρώθηκε $1.5 εκτομμύριο για να ξαναγυρίσει τις σκηνές του ενώ η Williams πήρε μόλις $80 την ημέρα, δηλαδή λιγότερο από $1000 στο σύνολο. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από ''τρία άτομα της παραγωγής που δεν έχουν εξουσιοδότηση να μιλάνε δημοσίως γι' αυτά τα θέματα'', όπως αναφέρει η εφημερίδα. 

Η ταινία ακολουθεί την απαγωγή του John Paul Getty III (εγγονού του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα) το 1973. Η Williams υποδύεται την μητέρα του ενώ ο Wahlberg έναν πρώην αστυνομικό της CIA που ερευνά την υπόθεση. Τον μεγιστάνα υποδύεται ο Plummer. 

Η USA Today συμπληρώνει πως ο Wahlberg είχε συζητήσει για ψηλό μισθό ενώ η Williams όχι. Ο Wahlberg, σύμφωνα με το Forbes, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του 2017 με έσοδα $68 εκατομμύρια. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση