ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Νέες κατηγορίες εις βάρος της Shakira για φορολογική απάτη

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Ξανά στο «στόχαστρο» των αρχών βρίσκεται η Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira για φερόμενη φορολογική απάτη, με την ίδια να αναμένεται να έρθει αντιμέτωπη με μια νέα έρευνα σχετικά με τις κινήσεις της, το έτος 2018.

Πέρα από το ότι θα θα δικαστεί ούτως ή άλλως για ξεχωριστές κατηγορίες που αφορούν 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε οφειλόμενους φόρους από το 2012 έως το 2014, Ισπανοί επιθεωρητές άρχισαν να εξετάζουν τα στοιχεία της φορολογικής κατοικίας της ποπ σταρ το 2018, υποπτευόμενοι ότι μπορεί να έχει φοροδιαφύγει και τον εισαγγελέα να ζητά ποινή φυλάκισης έως και 8 έτη σε βάρος της.

Να αναφέρουμε πως η ισπανική φορολογική νομοθεσία ορίζει ότι όσοι περνούν περισσότερες από 183 ημέρες μέσα σε ένα έτος στην Ισπανία θεωρούνται κάτοικοι της χώρας για φορολογικούς σκοπούς. Οι φορολογικοί επόπτες που ανέλαβαν την έρευνα φέρεται να πέρασαν πάνω από ένα χρόνο για να συγκεντρώσουν στοιχεία, μεταξύ άλλων, εξετάζοντας λεπτομερώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις επισκέψεις της Shakira σε αγαπημένα της μέρη στη Βαρκελώνη, προκειμένου να στηρίξουν την υπόθεσή τους, ότι φοροδιαφεύγει.

Με πληροφορίες από το protothema.gr

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση